Tipioğlu'ndan Başkan Bıyık'a ziyaret

Darıca 01.01.2020 - 12:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Tipioğlu'ndan Başkan Bıyık'a ziyaret

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, iade-i ziyaret kapsamında Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ı ziyaret etti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’nu makamında ağırladı. Tipioğlu göreve geldiğinde kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Bıyık, kendisinin de iade-i ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Veysel Tipioğlu’da Başkan Muzaffer Bıyık'a nezaketinden dolayı teşekkür etti. HER ZAMAN YANLARINDAYIZ Karşılıklı görüş alışverişinde de bulunulan ziyarette, Darıca genelinde yapılan çalışmalar ve devam eden projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Muzaffer Bıyık, “Toplumun huzuru ve güvenliği için canla başla çalışan ve fedakârca gayret gösteren emniyet teşkilatımıza vefa borcumuz büyüktür. Her zaman yanlarındayız” dedi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, iade-i ziyaret kapsamında Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ı ziyaret etti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’nu makamında ağırladı. Tipioğlu göreve geldiğinde kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Bıyık, kendisinin de iade-i ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Veysel Tipioğlu’da Başkan Muzaffer Bıyık'a nezaketinden dolayı teşekkür etti.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Karşılıklı görüş alışverişinde de bulunulan ziyarette, Darıca genelinde yapılan çalışmalar ve devam eden projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Muzaffer Bıyık, “Toplumun huzuru ve güvenliği için canla başla çalışan ve fedakârca gayret gösteren emniyet teşkilatımıza vefa borcumuz büyüktür. Her zaman yanlarındayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.