Kongreye kadın damgası!

Spor 07.01.2020 - 10:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kongreye kadın damgası!

Gebzespor genel kurulunun yankıları sürerken, genel kurula kayıtsız kalmayan kentin önemli kadınları mor beyazlı takım hakkında övgü dolu sözler sarf etti.

Gebzespor genel kurulunun yankıları devam ediyor. Mor beyazlı ekibimizin genel kurulunda kentin önemli kadınlarının katılımı ve genel kuruldaki sözleri büyük alkış aldı. ADD Gebze Başkanı Nilgün Aydın ve Doktor Burcu Çetinkaya’nın konuşmaları salondan tam not alırken, İYİ Parti Gebze Kadın Kollarının tam kadro genel kurula katılması, görenlerden olumlu eleştiriler aldı. TEZYÜKSEL İÇİN DUYGULU SÖZLER Gebzespor’un en uzun süre başkanlığını yapan ve geçtiğimiz yaz kaybettiğimiz Şendoğan Tezyüksel’i konuşmasında yâd eden ADD Gebze Başkanı Nilgün Aydın salonda uzun süre alkışlanırken konuşmasını şampiyonluk temennisi ile bitirdi. Aydın’ın Gebzespor konusundaki tavrı ve duyarlılığı görülmeye değerdi. ÇETİNKAYA: KADINLAR SPORDA OLMALI Doktor Burcu Çetinkaya ise “Statlarda kadınlar olarak daha fazla yer almalıyız, baştan beri bunu savunan bir insanım, Gebzespor hepimizin” derken kadınların desteği konusunda önemli mesajlar vermiş oldu. Genel kurula katılan herkes “Kadınlar kongreye damga vurdu” yorumunu yaptılar.   ÇOK İNCE HAREKET Gerçekleşen genel kurul öncesi salona kalabalık gelen İYİ Partili kadınların en öne alınması, genel kurulu en önde takip etmeleri oldukça şık ve güzel bir hareket olurken genel kurul sonrası Başkan Recep Avcı’yı ilk kutlayan isimlerden birisi İYİ Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Seda Yalçınkaya Moderen oldu.
Gebzespor genel kurulunun yankıları sürerken, genel kurula kayıtsız kalmayan kentin önemli kadınları mor beyazlı takım hakkında övgü dolu sözler sarf etti.

Gebzespor genel kurulunun yankıları devam ediyor. Mor beyazlı ekibimizin genel kurulunda kentin önemli kadınlarının katılımı ve genel kuruldaki sözleri büyük alkış aldı. ADD Gebze Başkanı Nilgün Aydın ve Doktor Burcu Çetinkaya’nın konuşmaları salondan tam not alırken, İYİ Parti Gebze Kadın Kollarının tam kadro genel kurula katılması, görenlerden olumlu eleştiriler aldı.

TEZYÜKSEL İÇİN DUYGULU SÖZLER

Gebzespor’un en uzun süre başkanlığını yapan ve geçtiğimiz yaz kaybettiğimiz Şendoğan Tezyüksel’i konuşmasında yâd eden ADD Gebze Başkanı Nilgün Aydın salonda uzun süre alkışlanırken konuşmasını şampiyonluk temennisi ile bitirdi. Aydın’ın Gebzespor konusundaki tavrı ve duyarlılığı görülmeye değerdi.

ÇETİNKAYA: KADINLAR SPORDA OLMALI

Doktor Burcu Çetinkaya ise “Statlarda kadınlar olarak daha fazla yer almalıyız, baştan beri bunu savunan bir insanım, Gebzespor hepimizin” derken kadınların desteği konusunda önemli mesajlar vermiş oldu. Genel kurula katılan herkes “Kadınlar kongreye damga vurdu” yorumunu yaptılar.  

ÇOK İNCE HAREKET

Gerçekleşen genel kurul öncesi salona kalabalık gelen İYİ Partili kadınların en öne alınması, genel kurulu en önde takip etmeleri oldukça şık ve güzel bir hareket olurken genel kurul sonrası Başkan Recep Avcı’yı ilk kutlayan isimlerden birisi İYİ Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Seda Yalçınkaya Moderen oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.