İyi ki varsın Katılımevim!

Spor 08.01.2020 - 09:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İyi ki varsın Katılımevim!

Banka faizlerinden dolayı ev, araba ya da herhangi bir gayrimenkul sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlayan ‘Katılımevim’ ‘Gebzespor Yaşasın’ sloganı ile göreve gelen çiçeği burnundaki Recep Avcı yönetimine ilk ciddi desteği sunarak 100 bin TL’lik maddi destek sağladı. Türkiye’de faizsiz, kredisiz Ev ve Araba alma kolaylığını sağlayan Katılımevim, ‘Gebzespor Yaşasın’ sloganı ile göreve gelen çiçeği burnundaki Recep Avcı yönetimine ilk ciddi desteği sunan firma oldu. Gebzespor’un yanı başında olan ve Gebzespor’a el uzatan Katılımevim, sporseverlerin alkışını kazandı. MENEKŞE’YE DERMAN OLDU Gebzespor’da yöneticilik yapan genç girişimci Gebze şube müdürü Yasin Bozkara’nın girişimleri ile Katılımevim Yönetim Kurulu başkanı Serdar Turhan, Bölge Müdürü Hasan Muhammet Durmuş’un onayı ile Gebzespor’a forma sponsoru olundu. Menekşe’ye forma desteği olan firma, 100 bin TL’lik maddi destek sağladı. Bu gelişme Gebzesporlu taraftarlardan büyük alkış alırken Recep Avcı dönemine ilk desteği veren firma tüm kamuoyuna örnek olmuş oldu.   RECEP AVCI TEŞEKKÜR ETTİ Katılımevim Yönetim Kuruluna teşekkür eden kulüp başkanı Recep Avcı, “Gebzespor’a destek sunan herkes başımızın tacı. Katılımevim Yönetim Kurulu başkanı Serdar Turhan, Bölge Müdürü Hasan Muhammet Durmuş ve Gebze şube müdürü Yasin Bozkara’ya teşekkür ediyoruz. En büyük isteğimiz ligin ikinci yarısında taraftarıyla bütünleşen, ligi domine eden başarılı bir Gebzespor’u taraftarımıza izletmek. Bunu başaracağız inşallah” şeklinde konuştu.

Banka faizlerinden dolayı ev, araba ya da herhangi bir gayrimenkul sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlayan ‘Katılımevim’ ‘Gebzespor Yaşasın’ sloganı ile göreve gelen çiçeği burnundaki Recep Avcı yönetimine ilk ciddi desteği sunarak 100 bin TL’lik maddi destek sağladı.

Türkiye’de faizsiz, kredisiz Ev ve Araba alma kolaylığını sağlayan Katılımevim, ‘Gebzespor Yaşasın’ sloganı ile göreve gelen çiçeği burnundaki Recep Avcı yönetimine ilk ciddi desteği sunan firma oldu. Gebzespor’un yanı başında olan ve Gebzespor’a el uzatan Katılımevim, sporseverlerin alkışını kazandı.

MENEKŞE’YE DERMAN OLDU

Gebzespor’da yöneticilik yapan genç girişimci Gebze şube müdürü Yasin Bozkara’nın girişimleri ile Katılımevim Yönetim Kurulu başkanı Serdar Turhan, Bölge Müdürü Hasan Muhammet Durmuş’un onayı ile Gebzespor’a forma sponsoru olundu. Menekşe’ye forma desteği olan firma, 100 bin TL’lik maddi destek sağladı. Bu gelişme Gebzesporlu taraftarlardan büyük alkış alırken Recep Avcı dönemine ilk desteği veren firma tüm kamuoyuna örnek olmuş oldu.  

RECEP AVCI TEŞEKKÜR ETTİ

Katılımevim Yönetim Kuruluna teşekkür eden kulüp başkanı Recep Avcı, “Gebzespor’a destek sunan herkes başımızın tacı. Katılımevim Yönetim Kurulu başkanı Serdar Turhan, Bölge Müdürü Hasan Muhammet Durmuş ve Gebze şube müdürü Yasin Bozkara’ya teşekkür ediyoruz. En büyük isteğimiz ligin ikinci yarısında taraftarıyla bütünleşen, ligi domine eden başarılı bir Gebzespor’u taraftarımıza izletmek. Bunu başaracağız inşallah” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.