İYİ Parti'den ‘Cengiz Topel’ çağrısı!

Gebze 08.01.2020 - 10:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İYİ Parti'den ‘Cengiz Topel’ çağrısı!

İyi Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel yazılı olarak yaptığı açıklamada Cengiz Topel Havaalanı için çağrıda bulundu. Tamyüksel, "Cengiz Topel havalimanının eksikliklerinin giderilerek bir an önce aktif bir şekilde çalıştırılması gerekmektedir" dedi. İyi Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel yazılı olarak yaptığı açıklamada Cengiz Topel Havaalanı için çağrıda bulundu. Tamyüksel; "Bugün İstanbul Sabiha Gökçende yaşanan ve asla tekrarlanmamasını umut ettiğimiz kaza, Cengiz Topel Havaalanının İlimiz ve Bölgemiz açısından önemini bir kez daha ortaya koymuştur" dedi. AKTİF BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMASI GEREKMEKTEDİR Halihazırda Normal şartlarda dahi taşıma kapasitesi sorunu yaşayan Sabiha Gökçen Havaalanının bölgede ki en önemli alternatifi Cengiz Topel Havalimanıdır.. İstanbul’un yeni yapılan havalimanı da dahil olmak üzere rüzgarlı günlerde ve kış aylarında yaşadığı sıkıntılarda göz önüne alındığında.. Bölgenin yolcu taşıma ve lojistik sorununu çözecek en önemli unsur olan ve Kartepe’mizin her anlamda gelişmesine önemli katkıları olacağı bilinen Cengiz Topel havalimanının eksikliklerinin giderilerek bir an önce aktif bir şekilde çalıştırılması gerekmektedir.

İyi Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel yazılı olarak yaptığı açıklamada Cengiz Topel Havaalanı için çağrıda bulundu. Tamyüksel, "Cengiz Topel havalimanının eksikliklerinin giderilerek bir an önce aktif bir şekilde çalıştırılması gerekmektedir" dedi.

İyi Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel yazılı olarak yaptığı açıklamada Cengiz Topel Havaalanı için çağrıda bulundu. Tamyüksel; "Bugün İstanbul Sabiha Gökçende yaşanan ve asla tekrarlanmamasını umut ettiğimiz kaza, Cengiz Topel Havaalanının İlimiz ve Bölgemiz açısından önemini bir kez daha ortaya koymuştur" dedi.

AKTİF BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMASI GEREKMEKTEDİR

Halihazırda Normal şartlarda dahi taşıma kapasitesi sorunu yaşayan Sabiha Gökçen Havaalanının bölgede ki en önemli alternatifi Cengiz Topel Havalimanıdır.. İstanbul’un yeni yapılan havalimanı da dahil olmak üzere rüzgarlı günlerde ve kış aylarında yaşadığı sıkıntılarda göz önüne alındığında.. Bölgenin yolcu taşıma ve lojistik sorununu çözecek en önemli unsur olan ve Kartepe’mizin her anlamda gelişmesine önemli katkıları olacağı bilinen Cengiz Topel havalimanının eksikliklerinin giderilerek bir an önce aktif bir şekilde çalıştırılması gerekmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.