“Gerekirse ligden çekileceğiz”

Spor 09.01.2020 - 14:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Gerekirse ligden çekileceğiz”

Hidropaks Gebze Tayfunspor camiası, Arslanbey Gençlerbirliği deplasmanında müsabaka sonrasında yaşanan olaylarla ilgili bir açıklama yaptı. Trakyaspor lokalinde gerçekleşen açıklamaya Gebze’deki diğer amatör kulüp yetkilileri de katıldı. Hidropaks Gebze Tayfunspor camiası, Arslanbey Gençlerbirliği deplasmanında yaşananlarla ilgili bir açıklama yaptı. Kulüp Başkanı Maruf Işıkdağ, Sportif Direktör, Serdar Bulun, teknik direktör Fatih Yıldız, futbolcular ve diğer amatör kulüp başkan ve yöneticileri katıldı. Kulübün avukatı ve yöneticisi Rıdvan Çiçek’in de yer aldığı basın toplantısında, sportif direktör Serdar Bulun, “Yaşananları asla kabul etmiyoruz, sonuna kadar camiamızın hakkını arayacağız” dedi.  KOMİK VE ÜZÜCÜ HABERLER Kulübün avukatı ve aynı zamanda yöneticisi Rıdvan Çiçek, “Yaşananlar ahlakla bağdaşmadı. Pek çok oyuncumuz darp edildi. Sefa kardeşimiz yüreğimizi ağzımıza getirdi, şükür şu an durumu iyi. İzmit bölgesinin komik haberlerini üzülerek takip ettik. Rakip takım ve taraftarlardan sekiz kişinin yaralandığını yazmışlar. Ancak o taraftarların elinde bıçağın ne aradığına değinmemişler. Onlara bizim oyuncularımızın canlarının hiçbir önemi yoktu” şeklinde konuştu. SPOR KARDEŞLİK OLMALIDIR Benim sizden isteğim sessiz kalmayalım diyen Avukat Rıdvan Çiçek, “Susmayalım, sporun dostluk olduğunu unutmayalım bize bunu yapanlara sporun kardeşlik olduğunu anlatalım. Belirtmek isteriz ki suçluların en ağır cezayı almaları adına elimizden geleni yapacağız. Ayrıca federasyonun cezasına bakıp ona göre ligden çekilme durumu da gündemimizde. Kararı bekliyoruz, bizi bugün burada yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.      

Hidropaks Gebze Tayfunspor camiası, Arslanbey Gençlerbirliği deplasmanında müsabaka sonrasında yaşanan olaylarla ilgili bir açıklama yaptı. Trakyaspor lokalinde gerçekleşen açıklamaya Gebze’deki diğer amatör kulüp yetkilileri de katıldı.

Hidropaks Gebze Tayfunspor camiası, Arslanbey Gençlerbirliği deplasmanında yaşananlarla ilgili bir açıklama yaptı. Kulüp Başkanı Maruf Işıkdağ, Sportif Direktör, Serdar Bulun, teknik direktör Fatih Yıldız, futbolcular ve diğer amatör kulüp başkan ve yöneticileri katıldı. Kulübün avukatı ve yöneticisi Rıdvan Çiçek’in de yer aldığı basın toplantısında, sportif direktör Serdar Bulun, “Yaşananları asla kabul etmiyoruz, sonuna kadar camiamızın hakkını arayacağız” dedi. 

KOMİK VE ÜZÜCÜ HABERLER

Kulübün avukatı ve aynı zamanda yöneticisi Rıdvan Çiçek, “Yaşananlar ahlakla bağdaşmadı. Pek çok oyuncumuz darp edildi. Sefa kardeşimiz yüreğimizi ağzımıza getirdi, şükür şu an durumu iyi. İzmit bölgesinin komik haberlerini üzülerek takip ettik. Rakip takım ve taraftarlardan sekiz kişinin yaralandığını yazmışlar. Ancak o taraftarların elinde bıçağın ne aradığına değinmemişler. Onlara bizim oyuncularımızın canlarının hiçbir önemi yoktu” şeklinde konuştu.

SPOR KARDEŞLİK OLMALIDIR

Benim sizden isteğim sessiz kalmayalım diyen Avukat Rıdvan Çiçek, “Susmayalım, sporun dostluk olduğunu unutmayalım bize bunu yapanlara sporun kardeşlik olduğunu anlatalım. Belirtmek isteriz ki suçluların en ağır cezayı almaları adına elimizden geleni yapacağız. Ayrıca federasyonun cezasına bakıp ona göre ligden çekilme durumu da gündemimizde. Kararı bekliyoruz, bizi bugün burada yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.