1. Küme’de Play-Off zamanı

Spor 10.01.2020 - 16:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

1. Küme’de Play-Off zamanı

1. Amatör Lig’de sıra geldi Play-Off heyecanına. Gruplarında 2 ve 3. sıraları elde eden 8 takımın 3’ü adlarını Süper Amatör Lig’e yazdıracak. Eşleşmelerin ardından kazanan 4 takım iki final maçı oynayacak. Final maçlarını alanlar “Süper” olacak. Son 4’e kalan takımların kaybedenleri son bir final maçı oynayacak ve kaybeden takımların maçını kazanan 1 takım daha Süper Amatör Lig’e yükselecek. AMATÖR LİG PLAY-OFF EŞLEŞMELERİ Çerkeşlispor – Bahçecikspor Mustafapaşa - Arslanbey Organize İzmit Gültepe - Bekirpaşa Başaran Tavşancılspor - Harb-İşspor

1. Amatör Lig’de sıra geldi Play-Off heyecanına. Gruplarında 2 ve 3. sıraları elde eden 8 takımın 3’ü adlarını Süper Amatör Lig’e yazdıracak. Eşleşmelerin ardından kazanan 4 takım iki final maçı oynayacak. Final maçlarını alanlar “Süper” olacak. Son 4’e kalan takımların kaybedenleri son bir final maçı oynayacak ve kaybeden takımların maçını kazanan 1 takım daha Süper Amatör Lig’e yükselecek.

AMATÖR LİG PLAY-OFF EŞLEŞMELERİ

Çerkeşlispor – Bahçecikspor

Mustafapaşa - Arslanbey Organize

İzmit Gültepe - Bekirpaşa Başaran

Tavşancılspor - Harb-İşspor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.