GTO acıya sessiz kalmadı!

Gebze 28.01.2020 - 09:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GTO acıya sessiz kalmadı!

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası Elazığ ve Malatya’ya gitti. Ziyarette konuşan Başkan Çiler, “Oda olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız” dedi. Gebze Ticaret Odasının Elazığ ve çevresindeki vatandaşlarımız için topladığı ilk yardım tırı deprem bölgesindeki vatandaşlara ulaşmak üzere hareket etti. M. Rıfat Hisarcıklıoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin destekleriyle oluşturulan ilk yardım tırı deprem bölgesine doğru yola çıkarken böylelikle GTO, çok sayıda vatandaşın yarasına derman olmuş oldu. GTO Başkanı Nail Çiler “Vatandaşlarımızın yanındayız, kendilerine sağlık ve geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.     NAİL ÇİLER YOLA ÇIKTI Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası oda olarak Elazığ ve Malatya’daki vatandaşlar için yardım TIR’ı hazırlanmasının hemen sonrasında kendisi de Elazığ ve Malatya’ya gitti. GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, GTO Genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin, GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu ve GTO Yönetim Kurulu üyeleri Elazığ ve Malatya’da depremin gerçekleştiği yerleri ziyaret edecek. ÇİLER DESTEK OLACAK Elazığ ve çevresinde hissedilerek can ve mal kaybına sebep olan deprem sonrasında ülkemizi yasa boğan deprem için yola çıkan GTO Başkanı Nail Çiler, hem incelemeler yapacak hem de vatandaşları ziyaret ederek onlara destek olacak. GTO Yönetim Kurulu üyeleri de depremi hisseden noktalara gidecek.  

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası Elazığ ve Malatya’ya gitti. Ziyarette konuşan Başkan Çiler, “Oda olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

Gebze Ticaret Odasının Elazığ ve çevresindeki vatandaşlarımız için topladığı ilk yardım tırı deprem bölgesindeki vatandaşlara ulaşmak üzere hareket etti. M. Rıfat Hisarcıklıoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin destekleriyle oluşturulan ilk yardım tırı deprem bölgesine doğru yola çıkarken böylelikle GTO, çok sayıda vatandaşın yarasına derman olmuş oldu. GTO Başkanı Nail Çiler “Vatandaşlarımızın yanındayız, kendilerine sağlık ve geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.

 

 

NAİL ÇİLER YOLA ÇIKTI

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası oda olarak Elazığ ve Malatya’daki vatandaşlar için yardım TIR’ı hazırlanmasının hemen sonrasında kendisi de Elazığ ve Malatya’ya gitti. GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, GTO Genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin, GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu ve GTO Yönetim Kurulu üyeleri Elazığ ve Malatya’da depremin gerçekleştiği yerleri ziyaret edecek.

ÇİLER DESTEK OLACAK

Elazığ ve çevresinde hissedilerek can ve mal kaybına sebep olan deprem sonrasında ülkemizi yasa boğan deprem için yola çıkan GTO Başkanı Nail Çiler, hem incelemeler yapacak hem de vatandaşları ziyaret ederek onlara destek olacak. GTO Yönetim Kurulu üyeleri de depremi hisseden noktalara gidecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.