Çöpleri elleriyle topladılar!

Gebze 28.01.2020 - 11:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çöpleri elleriyle topladılar!

Kıvılcım adını verdikleri derneklerini kısa zaman sonra açmaya hazırlanan Gebzeli gençler, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Eskihisar kalesi ve Atabay bölgesinde çalışma gerçekleştirerek çöpten arındırdı. Kıvılcım adını verdikleri derneklerini kısa zaman sonra açmaya hazırlanan Gebzeli gençler, sosyal sorumluluk projesi kapsamında sokakları çöpten arındırıyor. Yollardaki çöpleri toplarken vatandaşlardan olumlu tepkiler aldıklarını söyleyen Gebzeli gençler, "Burada isteğimiz çevredeki vatandaşların bundan örnek alması ve tek temennimiz kimsenin yerlere çöp atmamasıdır. Bu etkinlikle etkili olduğumuzu düşünüyoruz." dediler. “BU MANZARA HOŞ DEĞİL” Eskihisar kalesinin çevresin için çalışan gençler, kale ve çevresindeki çöpleri elleriyle toplayarak herkese örnek oldular. Gençler, “Eskihisar bizim tarihimiz, Eskihisar kalesi bizim kültürel mirasımız. Buradaki manzara gerçekten içler acısı. Tarih böyle korunmaz, tarihimiz böyle korunmamalı. Bizler de bir şeyler yapmak istedik, tarihimize sahip çıkmak istedik. Kale ve çevresindeki kötü manzara düzelsin diye buradaki çöpleri topladık, lütfen tarihimize gerekli değeri bundan sonra vermeye çalışalım” dediler. HERKESİ GÖREVE DAVET ETTİLER Herkesi göreve davet eden Gebzeli gençler, çevremizi temiz tutmalı, çevreye ve doğaya yeterli değeri vermeliyiz. Tarih sözde sevilmez, tarih ona gerçekten sahip çıkarsak ancak öyle sevilir, öyle değer bulur. Bu anlamda herkese çağrıda bulunuyoruz, çevremize kıymet ve değer vermek zorundayız” yorumunu yaptılar. HABER: REFİK SILA GÜVENÇ  

Kıvılcım adını verdikleri derneklerini kısa zaman sonra açmaya hazırlanan Gebzeli gençler, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Eskihisar kalesi ve Atabay bölgesinde çalışma gerçekleştirerek çöpten arındırdı.

Kıvılcım adını verdikleri derneklerini kısa zaman sonra açmaya hazırlanan Gebzeli gençler, sosyal sorumluluk projesi kapsamında sokakları çöpten arındırıyor. Yollardaki çöpleri toplarken vatandaşlardan olumlu tepkiler aldıklarını söyleyen Gebzeli gençler, "Burada isteğimiz çevredeki vatandaşların bundan örnek alması ve tek temennimiz kimsenin yerlere çöp atmamasıdır. Bu etkinlikle etkili olduğumuzu düşünüyoruz." dediler.

“BU MANZARA HOŞ DEĞİL”

Eskihisar kalesinin çevresin için çalışan gençler, kale ve çevresindeki çöpleri elleriyle toplayarak herkese örnek oldular. Gençler, “Eskihisar bizim tarihimiz, Eskihisar kalesi bizim kültürel mirasımız. Buradaki manzara gerçekten içler acısı. Tarih böyle korunmaz, tarihimiz böyle korunmamalı. Bizler de bir şeyler yapmak istedik, tarihimize sahip çıkmak istedik. Kale ve çevresindeki kötü manzara düzelsin diye buradaki çöpleri topladık, lütfen tarihimize gerekli değeri bundan sonra vermeye çalışalım” dediler.

HERKESİ GÖREVE DAVET ETTİLER

Herkesi göreve davet eden Gebzeli gençler, çevremizi temiz tutmalı, çevreye ve doğaya yeterli değeri vermeliyiz. Tarih sözde sevilmez, tarih ona gerçekten sahip çıkarsak ancak öyle sevilir, öyle değer bulur. Bu anlamda herkese çağrıda bulunuyoruz, çevremize kıymet ve değer vermek zorundayız” yorumunu yaptılar.

HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.