Başarılı bekçi ve polis memurları ödüllendirildi

Darıca 28.01.2020 - 13:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başarılı bekçi ve polis memurları ödüllendirildi

Darıca’da görev yapan başarılı bekçi ve polis memurları Emniyet Müdürü Şahaser Alaca tarafından altınla ödüllendirildi. Darıca Park AVM’de çıkan yangında canlarını tehlikeye atarak müdahalede bulunan polis memurları ile görevlerini başarıyla yerine getiren Darıca Emniyet Müdürlüğüne bağlı görev yapan bekçiler, Darıca Emniyet Müdürü Şahaser Alaca tarafından altınla ödüllendirildi. ALACA TEŞEKKÜR ETTİ Ödül töreninde başarılı memurlara yönelik konuşan Emniyet Müdürü Şahaser Alaca, “Emniyet Müdürlüğümüz Polis Merkezi Amirliğine bağlı görev yapan Çarşı ve Mahalle Bekçileri ile polis memuru arkadaşlarımıza görev bilinci ile hareket etmeleri, duyarlı, dikkatli ve özverili bir şekilde çalışmaları, mesai çalışmalarında arkadaşlarına örnek teşkil edecek şekilde sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Darıca’da görev yapan başarılı bekçi ve polis memurları Emniyet Müdürü Şahaser Alaca tarafından altınla ödüllendirildi. Darıca Park AVM’de çıkan yangında canlarını tehlikeye atarak müdahalede bulunan polis memurları ile görevlerini başarıyla yerine getiren Darıca Emniyet Müdürlüğüne bağlı görev yapan bekçiler, Darıca Emniyet Müdürü Şahaser Alaca tarafından altınla ödüllendirildi.

ALACA TEŞEKKÜR ETTİ

Ödül töreninde başarılı memurlara yönelik konuşan Emniyet Müdürü Şahaser Alaca, “Emniyet Müdürlüğümüz Polis Merkezi Amirliğine bağlı görev yapan Çarşı ve Mahalle Bekçileri ile polis memuru arkadaşlarımıza görev bilinci ile hareket etmeleri, duyarlı, dikkatli ve özverili bir şekilde çalışmaları, mesai çalışmalarında arkadaşlarına örnek teşkil edecek şekilde sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.