Her yol Uluköylü’ye çıkıyor

Siyaset 03.02.2020 - 13:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Her yol Uluköylü’ye çıkıyor

16 Şubat’ta İlçe Başkanlığı seçimini gerçekleştirecek olan İYİ Parti Gebze’de şu an için tek aday mevcut başkan Burak Uluköylü olarak görünüyor. Başka isimler dile getirilse de bu anlamda Uluköylü dışında somut bir isim şu an için yok. Başkan Uluköylü tabanın desteğini arkasına almış durumda. GÖZLER 16 ŞUBAT’TA İYİ Parti Gebze, 16 Şubat tarihinde yapılacak olan İlçe Başkanlığı seçimlerine odaklandı. Özhan Öztürk dönemi sonrası atamayla göreve gelen ve partide bir anda tam destek gören, çalışmasıyla alkış alan mevcut başkan Burak Uluköylü şu an için seçimde tek aday olarak görülüyor. Partide küskünlerin bile desteğini alarak parti içinde huzuru yakalayan Uluköylü, gerek gençlerden gerekse kadınlardan da yüzde yüz destek almayı başarmış durumda görünüyor. KONGRE RAMADA OTELDE YAPILACAK Adaylık konusunda birkaç isim de dile getirilse de şu an için somut bir adım atan isim bulunmuyor. Partide mevcut başkan Burak Uluköylü’nün kısa zamanda bir toplantı yaparak basının karşısına çıkması beklenirken Uluköylü bu toplantıda resmen adayım diyecek. Partide tabanın tamamından destek alan ve kısa sürede iyi işler yapan Başkan Uluköylü, Ramada Otel’de gerçekleşecek olan ilçe seçiminin mutlak favorisi olarak yorumlanıyor. **

16 Şubat’ta İlçe Başkanlığı seçimini gerçekleştirecek olan İYİ Parti Gebze’de şu an için tek aday mevcut başkan Burak Uluköylü olarak görünüyor. Başka isimler dile getirilse de bu anlamda Uluköylü dışında somut bir isim şu an için yok. Başkan Uluköylü tabanın desteğini arkasına almış durumda.

GÖZLER 16 ŞUBAT’TA

İYİ Parti Gebze, 16 Şubat tarihinde yapılacak olan İlçe Başkanlığı seçimlerine odaklandı. Özhan Öztürk dönemi sonrası atamayla göreve gelen ve partide bir anda tam destek gören, çalışmasıyla alkış alan mevcut başkan Burak Uluköylü şu an için seçimde tek aday olarak görülüyor. Partide küskünlerin bile desteğini alarak parti içinde huzuru yakalayan Uluköylü, gerek gençlerden gerekse kadınlardan da yüzde yüz destek almayı başarmış durumda görünüyor.

KONGRE RAMADA OTELDE YAPILACAK

Adaylık konusunda birkaç isim de dile getirilse de şu an için somut bir adım atan isim bulunmuyor. Partide mevcut başkan Burak Uluköylü’nün kısa zamanda bir toplantı yaparak basının karşısına çıkması beklenirken Uluköylü bu toplantıda resmen adayım diyecek. Partide tabanın tamamından destek alan ve kısa sürede iyi işler yapan Başkan Uluköylü, Ramada Otel’de gerçekleşecek olan ilçe seçiminin mutlak favorisi olarak yorumlanıyor.

**

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.