Çirkin saldırının perde arkasında neler oldu?

Spor 03.02.2020 - 14:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çirkin saldırının perde arkasında neler oldu?

Gölcükspor ile Darıca Gençlerbirliği arasında oynanan kent derbisinde yaşanan olaylar futbolumuza kara bir leke düşürdü. Karşılaşma öncesinde takımların ısınmak üzere sahaya çıkmadan önce Gölcüksporlu Erdem Korkmaz Güner’in pusu kurup Darıca Gençlerbirliği futbolcusu Emre Alan’a yumruk atarak saldırırken, polis saha ortasına barikat çekti. Bu çirkin saldırı sonrasında olayı gören her iki takım futbolcuları arasında büyük kavga yaşanırken, tünelde başlayıp saha içine taşınan kavgayı Gölcük Emniyeti olayları yatıştırmakta bir hayli güçlük çekti. Olayların sakinleşmesinin ardından Darıca G.B takımı sahaya çıkıp ısınırken, emniyet güçleri saha ortasına barikat çekti. KAVGANIN İKİNCİ PERDESİ SAHADA OLDU Bu gelişmenin ardından Gölcüksporlu futbolcuların kendi yarı sahasına geçip ısınması beklenirken, bazı futbolcuların Darıca G.B yarı sahasına girerek Darıca G.B futbolcularının üstüne yürümesi sonrasında kavganın ikinci perdesi başladı. Bu andan itibaren tekme ve yumruklar havada uçuşurken, saha adeta meydan savaşına döndü. Darıca Gençlerbirliği’ne yapılan linç girişimine yönetimin sessiz kalarak sosyal medyadan sadece iki cümlelik ‘üzüntü’ mesajı yayımlanması Darıcalılar’ın tepkisini topladı. “SENİNLE GÖLCÜK’TE GÖRÜŞECEĞİZ” Yaşanan gelişmelerin arından akıllara ‘Emre Alan ve Erdem Korkmaz Güner’in arasındaki problem ne?” sorusu geldi. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmada Darıca G.B’nin mücadeleyi 2-0’lık üstünlükle götürdüğü dakikalarda, Emre Alan’ın oyunu yavaşlatmak niyetiyle topu Gölcükspor’a vermek yerine havaya fırlatmasına sinirlenen Erdem Korkmaz Güner’in, Emre Alan’a ağza alınmayacak küfür ve tehdit dolu mesajlar savurduğuna ve “Seninle Gölcük’te görüşeceğiz” sözlerine saha içindeki futbolcuların da şahitlik ettiği öğrenildi. Aynı şehrin iki takımının maçında saha ortasına çekilen polis barikatı utanç görüntüsü olarak kayıtlara geçti.   Meydan savaşını andıran olaylarda güvençlik güçleri olayları yatıştırmakta yetersiz kaldı.

Gölcükspor ile Darıca Gençlerbirliği arasında oynanan kent derbisinde yaşanan olaylar futbolumuza kara bir leke düşürdü. Karşılaşma öncesinde takımların ısınmak üzere sahaya çıkmadan önce Gölcüksporlu Erdem Korkmaz Güner’in pusu kurup Darıca Gençlerbirliği futbolcusu Emre Alan’a yumruk atarak saldırırken, polis saha ortasına barikat çekti.

Bu çirkin saldırı sonrasında olayı gören her iki takım futbolcuları arasında büyük kavga yaşanırken, tünelde başlayıp saha içine taşınan kavgayı Gölcük Emniyeti olayları yatıştırmakta bir hayli güçlük çekti. Olayların sakinleşmesinin ardından Darıca G.B takımı sahaya çıkıp ısınırken, emniyet güçleri saha ortasına barikat çekti.

KAVGANIN İKİNCİ PERDESİ SAHADA OLDU

Bu gelişmenin ardından Gölcüksporlu futbolcuların kendi yarı sahasına geçip ısınması beklenirken, bazı futbolcuların Darıca G.B yarı sahasına girerek Darıca G.B futbolcularının üstüne yürümesi sonrasında kavganın ikinci perdesi başladı. Bu andan itibaren tekme ve yumruklar havada uçuşurken, saha adeta meydan savaşına döndü. Darıca Gençlerbirliği’ne yapılan linç girişimine yönetimin sessiz kalarak sosyal medyadan sadece iki cümlelik ‘üzüntü’ mesajı yayımlanması Darıcalılar’ın tepkisini topladı.

“SENİNLE GÖLCÜK’TE GÖRÜŞECEĞİZ”

Yaşanan gelişmelerin arından akıllara ‘Emre Alan ve Erdem Korkmaz Güner’in arasındaki problem ne?” sorusu geldi. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmada Darıca G.B’nin mücadeleyi 2-0’lık üstünlükle götürdüğü dakikalarda, Emre Alan’ın oyunu yavaşlatmak niyetiyle topu Gölcükspor’a vermek yerine havaya fırlatmasına sinirlenen Erdem Korkmaz Güner’in, Emre Alan’a ağza alınmayacak küfür ve tehdit dolu mesajlar savurduğuna ve “Seninle Gölcük’te görüşeceğiz” sözlerine saha içindeki futbolcuların da şahitlik ettiği öğrenildi.

Aynı şehrin iki takımının maçında saha ortasına çekilen polis barikatı utanç görüntüsü olarak kayıtlara geçti.

 

Meydan savaşını andıran olaylarda güvençlik güçleri olayları yatıştırmakta yetersiz kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.