16 Mart akşamı nefesler tutulacak

Gebze 19.02.2020 - 09:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

16 Mart akşamı nefesler tutulacak

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek olan Kocaeli Batı Yakası Enleri ödül töreni programının tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Anibal Medya sahibi gazeteci İrfan Yormaz herkesi 16 Mart akşamı Osman Hamdi Bey Kültür Merkezine davet ettiklerini kaydetti. TANITIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ Bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek olan Kocaeli Batı Yakası Enleri ödül töreni 16 Martta gerçekleştirilecek. Her sene olduğu gibi yılın enlerinin belirleneceği ödül töreninin heyecanı şimdiden başlarken 82. İl Marka Şehir Gebze Vefa ve Başarı Ödülleri gecesinin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıya iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri katılırken gazeteci dostları ödül töreninin tanıtım toplantısında gazeteci dostları İrfan Yormaz’ı yalnız bırakmadı. HEYECAN VE MUTLULUK TAŞIYORUZ Her sene olduğu gibi Kocaeli Batı Yakası Enleri ödül törenini gerçekleştirecek olan Anibal Medya sahibi gazeteci İrfan Yormaz, tanıtım toplantısına gelen herkese teşekkür etti. Yormaz, “Herkesin ayağına yüreğine sağlık. Bu yıl da her sene olduğu gibi 16 Mart akşamında yılın enleri için bir araya geleceğiz. Gebze’ye değer katan pek çok kategorideki isimlere ödül verip onların onurlandıracağız. Her sene olduğu gibi büyük mutluluk ve heyecan taşıyoruz” ifadesini kullandı.

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek olan Kocaeli Batı Yakası Enleri ödül töreni programının tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Anibal Medya sahibi gazeteci İrfan Yormaz herkesi 16 Mart akşamı Osman Hamdi Bey Kültür Merkezine davet ettiklerini kaydetti.

TANITIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek olan Kocaeli Batı Yakası Enleri ödül töreni 16 Martta gerçekleştirilecek. Her sene olduğu gibi yılın enlerinin belirleneceği ödül töreninin heyecanı şimdiden başlarken 82. İl Marka Şehir Gebze Vefa ve Başarı Ödülleri gecesinin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıya iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri katılırken gazeteci dostları ödül töreninin tanıtım toplantısında gazeteci dostları İrfan Yormaz’ı yalnız bırakmadı.

HEYECAN VE MUTLULUK TAŞIYORUZ

Her sene olduğu gibi Kocaeli Batı Yakası Enleri ödül törenini gerçekleştirecek olan Anibal Medya sahibi gazeteci İrfan Yormaz, tanıtım toplantısına gelen herkese teşekkür etti. Yormaz, “Herkesin ayağına yüreğine sağlık. Bu yıl da her sene olduğu gibi 16 Mart akşamında yılın enleri için bir araya geleceğiz. Gebze’ye değer katan pek çok kategorideki isimlere ödül verip onların onurlandıracağız. Her sene olduğu gibi büyük mutluluk ve heyecan taşıyoruz” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.