19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Menekşe salladı yıkamadı! 2-2

Spor 01.03.2020 - 18:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Menekşe salladı yıkamadı! 2-2

MOR BEYAZLILAR SAHASINDA SULTANGAZİ İLE YENİŞEMEDİ

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 10.Grup’ta mücadele eden Gebzespor, iki kez geriye düştüğü maçta sahasında konuk ettiği Sultangazispor ile 2-2 berabere kaldı. İki takımın da kazanmak için çıktığı zorlu 90 dakikanın özellikle ilk 45 dakikası nefes kesti. Maçın henüz ilk dakikasında şok bir golle 1-0 öne geçen İstanbul temsilcisine Bilal Kılıç ile cevap veren Menekşe skora denge getirdi. Galibiyet golü arayan Gebzespor, savunmadaki hata sonucunda bir kez daha kalesini gole kapatamayarak 2-1 geriye düştü. İLİMTEPE İLE PUAN PUANA GELDİK Beraberlik arayışı için rakip kaleye yoğun baskı kuran Gebzespor, usta ayak Oğuz Başaran ile skoru 2-2’ye taşıdı. Mücadelenin ikinci yarısında galibiyet golü arasa da beklenen tempoyu yakalayamayan Gebzespor, sahadan 1 puanla ayrılmaya razı oldu. İlimtepe’nin haftayı 3 puanla kapatmasının ardından Gebzespor ve İlimtepe puan puana(30) geldi. Gebzespor gelecek hafta deplasmanda İzmirspor’a konuk olacak.
MOR BEYAZLILAR SAHASINDA SULTANGAZİ İLE YENİŞEMEDİ

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 10.Grup’ta mücadele eden Gebzespor, iki kez geriye düştüğü maçta sahasında konuk ettiği Sultangazispor ile 2-2 berabere kaldı. İki takımın da kazanmak için çıktığı zorlu 90 dakikanın özellikle ilk 45 dakikası nefes kesti. Maçın henüz ilk dakikasında şok bir golle 1-0 öne geçen İstanbul temsilcisine Bilal Kılıç ile cevap veren Menekşe skora denge getirdi. Galibiyet golü arayan Gebzespor, savunmadaki hata sonucunda bir kez daha kalesini gole kapatamayarak 2-1 geriye düştü.

İLİMTEPE İLE PUAN PUANA GELDİK

Beraberlik arayışı için rakip kaleye yoğun baskı kuran Gebzespor, usta ayak Oğuz Başaran ile skoru 2-2’ye taşıdı. Mücadelenin ikinci yarısında galibiyet golü arasa da beklenen tempoyu yakalayamayan Gebzespor, sahadan 1 puanla ayrılmaya razı oldu. İlimtepe’nin haftayı 3 puanla kapatmasının ardından Gebzespor ve İlimtepe puan puana(30) geldi. Gebzespor gelecek hafta deplasmanda İzmirspor’a konuk olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.