19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Beylikbağıspor’dan dev adım!

Spor 02.03.2020 - 11:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Beylikbağıspor’dan dev adım!

Büyük heyecana sahne olan 2.Küme’de, bölge takımlarımızın yer aldığı F Grubu’nda zirve şekillenmeye başladı. Mollafenarispor karşısında gol olup yağan Beylikbağıspor, şampiyonluk yolunda dev bir adım atarak ipi göğüslemeye çok yaklaştı. 2.Küme’de Gebze bölgesi takımlarının mücadele ettiği F Grubu’nda Beylikbağıspor fırtınası sürüyor. Ligin 7.haftasında sahasında Mollafenarispor’u ağırlayan Beylikbağıspor, rakibini 7-0 yenerek en yakın rakibi Darıca Türkelispor ile arasındaki puan farkını 4’e yükseltti ve şampiyonluk yolunda dev bir adım attı. Türkelispor ise sahasında Yavuz Selimspor’a 3-1 yenilerek zirve yolunda ağır bir darbe aldı. Haftanın diğer maçında ise Çayırova G.B, haftalar öncesinden ligden çekilen Muallimköyspor karşısında hükmen 3-0 galip geldi. BEYLİKBAĞI KUPANIN BİR KULPUNDAN TUTTU Gelecek hafta Muallimköy ile karşılaşacağı için hükmen kazanarak hanesine 3 puan yazdıracak olan Gebze Beylikbağıspor, bir sonraki hafta ise şampiyonluğunu matematiksel olarak garantilemek için sahaya çıkacak. Darıca Türkelispor’u konuk edecek olan Beylikbağıspor, rakibiyle berabere dahi kalsa şampiyonluğunu ilan edecek.

Büyük heyecana sahne olan 2.Küme’de, bölge takımlarımızın yer aldığı F Grubu’nda zirve şekillenmeye başladı. Mollafenarispor karşısında gol olup yağan Beylikbağıspor, şampiyonluk yolunda dev bir adım atarak ipi göğüslemeye çok yaklaştı.

2.Küme’de Gebze bölgesi takımlarının mücadele ettiği F Grubu’nda Beylikbağıspor fırtınası sürüyor. Ligin 7.haftasında sahasında Mollafenarispor’u ağırlayan Beylikbağıspor, rakibini 7-0 yenerek en yakın rakibi Darıca Türkelispor ile arasındaki puan farkını 4’e yükseltti ve şampiyonluk yolunda dev bir adım attı. Türkelispor ise sahasında Yavuz Selimspor’a 3-1 yenilerek zirve yolunda ağır bir darbe aldı. Haftanın diğer maçında ise Çayırova G.B, haftalar öncesinden ligden çekilen Muallimköyspor karşısında hükmen 3-0 galip geldi.

BEYLİKBAĞI KUPANIN BİR KULPUNDAN TUTTU

Gelecek hafta Muallimköy ile karşılaşacağı için hükmen kazanarak hanesine 3 puan yazdıracak olan Gebze Beylikbağıspor, bir sonraki hafta ise şampiyonluğunu matematiksel olarak garantilemek için sahaya çıkacak. Darıca Türkelispor’u konuk edecek olan Beylikbağıspor, rakibiyle berabere dahi kalsa şampiyonluğunu ilan edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.