Uzunal “İyi bir ivme yakaladık”

Siyaset 04.03.2020 - 10:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Uzunal “İyi bir ivme yakaladık”

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, parti olarak iyi bir ivme yakaladıklarını önce Çayırova’da ardından tüm ülkede İYİ Parti iktidarı için çalıştıklarını söyledi. Uzunal, “Siyaset hedefsiz olmaz. Çayırova’da bir sonraki seçime İyi Parti’nin güneşinin doğmasını istiyoruz. Daha çok çalışıp koşmak zorundayız. Vatan ve bayrakla nikâh kıydık” diye konuştu. İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, Çayırova’da iyi bir ivme yakaladıklarını ve partilerine her geçen gün ilginin arttığını kaydetti. Uzunal, “Çalışmalarımız oldukça güzel gidiyor. İyi bir Çayırova için mücadele ediyoruz. Etmeye de devam edeceğiz. Partili kardeşlerimizle beraber hem kentimizde hem de ülkemizde iktidar olmak adına uğraşıyoruz. Her geçen büyüyen bir aileyiz. Her geçen gün güçlenen bir aileyiz, inşallah daha da iyi olacak” dedi. HUZURA İHTİYAÇ VAR Başkan Uzunal, “Atamayla gelen bir yönetimdik, ardından seçilmiş yönetim olduk. Sorumluluklarımız fazla.  Siyaset hedefsiz olmaz. Çayırova’da bir sonraki seçime İyi Parti’nin güneşinin doğmasını istiyoruz. Daha çok çalışıp koşmak zorundayız. Vatan ve bayrakla nikâh kıydık. Genel başkanımız Meral Akşener ile beraber çok çalışıp, ülkemizin ihtiyacı olan huzuru getireceğiz. Çayırova’da sıkıntı çok, dert çok. Bizler vatandaşımızın yanındayız” şeklinde konuştu. 

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, parti olarak iyi bir ivme yakaladıklarını önce Çayırova’da ardından tüm ülkede İYİ Parti iktidarı için çalıştıklarını söyledi. Uzunal, “Siyaset hedefsiz olmaz. Çayırova’da bir sonraki seçime İyi Parti’nin güneşinin doğmasını istiyoruz. Daha çok çalışıp koşmak zorundayız. Vatan ve bayrakla nikâh kıydık” diye konuştu.

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, Çayırova’da iyi bir ivme yakaladıklarını ve partilerine her geçen gün ilginin arttığını kaydetti. Uzunal, “Çalışmalarımız oldukça güzel gidiyor. İyi bir Çayırova için mücadele ediyoruz. Etmeye de devam edeceğiz. Partili kardeşlerimizle beraber hem kentimizde hem de ülkemizde iktidar olmak adına uğraşıyoruz. Her geçen büyüyen bir aileyiz. Her geçen gün güçlenen bir aileyiz, inşallah daha da iyi olacak” dedi.

HUZURA İHTİYAÇ VAR

Başkan Uzunal, “Atamayla gelen bir yönetimdik, ardından seçilmiş yönetim olduk. Sorumluluklarımız fazla.  Siyaset hedefsiz olmaz. Çayırova’da bir sonraki seçime İyi Parti’nin güneşinin doğmasını istiyoruz. Daha çok çalışıp koşmak zorundayız. Vatan ve bayrakla nikâh kıydık. Genel başkanımız Meral Akşener ile beraber çok çalışıp, ülkemizin ihtiyacı olan huzuru getireceğiz. Çayırova’da sıkıntı çok, dert çok. Bizler vatandaşımızın yanındayız” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.