19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyükgöz, "Bu ülke kenetlenmeyi bilir"

Gebze 04.03.2020 - 12:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükgöz, "Bu ülke kenetlenmeyi bilir"

Gebze Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, toplantı öncesinde yaptığı konuşmada şehitlerimizi andı. Büyükgöz, "Bu büyük millet Kurtuluş Savaşı'nda ve 15 Temmuzda kol kola vermiş ve zor günleri atlatmıştır. Hassas günlerde birlik mesajı veren herkese teşekkür ediyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimize şifa diliyorum" dedi. PARA ÖDEMEKTEN ÇIKIYORUZ Sözlerine devam eden Başkan Büyükgöz, "99 depremi sonrasında binaların durumu göz önünde tutuluyor. Bunu söylemek istiyorum" dedi. Gündemin dokuzuncu maddesi olan yağlı güreş düzenleyen kentler birliği üyeliğinden çıkma maddesiyle ilgili konuşan Büyükgöz, "Güneşten değil ama para ödemekten vazgeçiyoruz" diyerek bu birlikten ekonomi adına çıkmaları gerektiğini kaydetti. HER HANGİ BİR SIKINTI YOK Kadın konuk eviyle ilgili konuşan Büyükgöz, "Şu anda ihtiyacı karşılayacak düzeyde. Bu konuda sıkıntı yok. Şu anda kapasitesi yeterli. Herhangi bir olumsuz durum yok. Bir süre daha devam edeceğiz" dedi. Öte yandan Nisan ayı meclis toplantısı 3 Nisan Cuma günü saat 16.00'da yapılacak.                

Gebze Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, toplantı öncesinde yaptığı konuşmada şehitlerimizi andı. Büyükgöz, "Bu büyük millet Kurtuluş Savaşı'nda ve 15 Temmuzda kol kola vermiş ve zor günleri atlatmıştır. Hassas günlerde birlik mesajı veren herkese teşekkür ediyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimize şifa diliyorum" dedi.

PARA ÖDEMEKTEN ÇIKIYORUZ

Sözlerine devam eden Başkan Büyükgöz, "99 depremi sonrasında binaların durumu göz önünde tutuluyor. Bunu söylemek istiyorum" dedi. Gündemin dokuzuncu maddesi olan yağlı güreş düzenleyen kentler birliği üyeliğinden çıkma maddesiyle ilgili konuşan Büyükgöz, "Güneşten değil ama para ödemekten vazgeçiyoruz" diyerek bu birlikten ekonomi adına çıkmaları gerektiğini kaydetti.

HER HANGİ BİR SIKINTI YOK

Kadın konuk eviyle ilgili konuşan Büyükgöz, "Şu anda ihtiyacı karşılayacak düzeyde. Bu konuda sıkıntı yok. Şu anda kapasitesi yeterli. Herhangi bir olumsuz durum yok. Bir süre daha devam edeceğiz" dedi. Öte yandan Nisan ayı meclis toplantısı 3 Nisan Cuma günü saat 16.00'da yapılacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.