Devamı gelsin beyler!

Spor 06.03.2020 - 17:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Devamı gelsin beyler!

Geçen hafta Altındağ Belediyespor’u devirerek kümede kalma yolunda hayati bir galibiyete imza atan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, 3.Lig 3.Grup’un 27.haftasında yarın deplasmanda Bayrampaşa’ya konuk olacak.  12 hafta aradan sonra kazanarak üzerindeki stresi atan sarı yeşilliler, kendisinin 3 puan gerisinde olan Bayrampaşa karşısında puan ya da puanlar alarak çıkışını sürdürmek istiyor. Sarı yeşillilerde dudağına dikiş atılan ve maç kadrosuna alınmayan Faik Duran dışında eksik bulunmuyor. BAYRAMPAŞA BERABERLİKLERE ABONE Öte yandan sarı yeşilli ekibimizin rakibi Bayrampaşa, grupta aldığı beraberliklerle dikkat çekiyor. Tam 13 kez rakipleriyle yenişemeyen İstanbul temsilcisi, 3.Lig’de 52 Orduspor FK’nın(14 beraberlik) ardından en çok berabere kalan takım olarak istatistiklere geçti. Darıca G.B ile Bayrampaşa arasında ligin ilk yarısında oynanan maç 1-1’lik eşitlikle sonuçlanmıştı. Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı’nda oynanacak olan mücadele yarın saat 14.30’da başlayacak. Mücadeleyi Tekirdağ bölgesi hakemi Levent Buğra Vartemel yönetecek.

Geçen hafta Altındağ Belediyespor’u devirerek kümede kalma yolunda hayati bir galibiyete imza atan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, 3.Lig 3.Grup’un 27.haftasında yarın deplasmanda Bayrampaşa’ya konuk olacak.  12 hafta aradan sonra kazanarak üzerindeki stresi atan sarı yeşilliler, kendisinin 3 puan gerisinde olan Bayrampaşa karşısında puan ya da puanlar alarak çıkışını sürdürmek istiyor. Sarı yeşillilerde dudağına dikiş atılan ve maç kadrosuna alınmayan Faik Duran dışında eksik bulunmuyor.

BAYRAMPAŞA BERABERLİKLERE ABONE

Öte yandan sarı yeşilli ekibimizin rakibi Bayrampaşa, grupta aldığı beraberliklerle dikkat çekiyor. Tam 13 kez rakipleriyle yenişemeyen İstanbul temsilcisi, 3.Lig’de 52 Orduspor FK’nın(14 beraberlik) ardından en çok berabere kalan takım olarak istatistiklere geçti. Darıca G.B ile Bayrampaşa arasında ligin ilk yarısında oynanan maç 1-1’lik eşitlikle sonuçlanmıştı. Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı’nda oynanacak olan mücadele yarın saat 14.30’da başlayacak. Mücadeleyi Tekirdağ bölgesi hakemi Levent Buğra Vartemel yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.