19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TMMOB Gebze, kahvaltıda buluştu!

Gebze 08.03.2020 - 12:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

TMMOB Gebze, kahvaltıda buluştu!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle geleneksel hale getirdiği kahvaltı etkinliğini tekrarladı. Salaş Kafe’de düzenlenen etkinliğe ilgi yoğun oldu. İMO Gebze Temsilciliği Başkanı Ahmet Kadı ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğindeki toplantıya kadın üyeler aileleri ile birlikte katılırken renkli görüntüler ortaya çıktı. NEŞELİ ANLAR YAŞANDI Sohbet ortamında gerçekleşen toplantıda Başkan Kadı ve yönetimi tüm konuklarla yakından ilgilendi. Başkan Ahmet Kadı, 8 Mart nedeniyle kadın üyelerini bir araya getirmeyi amaçladıklarını belirtip tüm konuklarına katılımlarından ötürü teşekkür etti. Kadı oda olarak her zaman üyelerinin yanında olduklarını söyledi.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle geleneksel hale getirdiği kahvaltı etkinliğini tekrarladı. Salaş Kafe’de düzenlenen etkinliğe ilgi yoğun oldu. İMO Gebze Temsilciliği Başkanı Ahmet Kadı ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğindeki toplantıya kadın üyeler aileleri ile birlikte katılırken renkli görüntüler ortaya çıktı.

NEŞELİ ANLAR YAŞANDI

Sohbet ortamında gerçekleşen toplantıda Başkan Kadı ve yönetimi tüm konuklarla yakından ilgilendi. Başkan Ahmet Kadı, 8 Mart nedeniyle kadın üyelerini bir araya getirmeyi amaçladıklarını belirtip tüm konuklarına katılımlarından ötürü teşekkür etti. Kadı oda olarak her zaman üyelerinin yanında olduklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.