Büyükgöz vatandaşın gönlünde!

Gebze 11.03.2020 - 09:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükgöz vatandaşın gönlünde!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgözün göreve başlayalı bir senesi dolmak üzere. Başkan Büyükgöz’ün Gebzelilerle olan iletişimi ve özellikle Gebzelilere verdiği değer herkesin alkışını kazanırken Başkan Büyükgöz, Gebze için gecesini gündüzüne katıyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, günün büyük çoğunluğunu sokakta halkla iç içe geçiriyor. Göreve başlayalı bir senesi dolacak olan Başkan Büyükgöz, Gebze’ye ve Gebzelilere büyük değer veriyor. Gebzeli vatandaşlarla her an içe içe olan ve onları dinleyen başkan, Gebze için mesai harcarken vatandaştan takdir topluyor. Son olarak kadınlar günü programında Gebzelilerle buluşan ve bir araya gelen başkan, vatandaşları tek tek dinledi. Gebzeliler ile bir arada Gebze ve Gebzeliler için göreve başladığı günden bu yana çalışan Zinnur Büyükgöz, vatandaşın derdine derman olan, halkla iç içe olan ve Gebzelileri dinleyen felsefesi ile örnek olmuş durumda. Büyükgöz, Gebze ve Gebzeliler için çalıştıklarını çalışmaya da devam edeceklerini vurgularken “Güzel bir kent için bir arada olmaya, güzel bir Gebze için üretmeye devam edeceğiz. Birlikte mutlu birlikte güzeliz. Gebzeli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız” ifadesini kullanıyor.  HABER: R.SILA GÜVENÇ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgözün göreve başlayalı bir senesi dolmak üzere. Başkan Büyükgöz’ün Gebzelilerle olan iletişimi ve özellikle Gebzelilere verdiği değer herkesin alkışını kazanırken Başkan Büyükgöz, Gebze için gecesini gündüzüne katıyor.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, günün büyük çoğunluğunu sokakta halkla iç içe geçiriyor. Göreve başlayalı bir senesi dolacak olan Başkan Büyükgöz, Gebze’ye ve Gebzelilere büyük değer veriyor. Gebzeli vatandaşlarla her an içe içe olan ve onları dinleyen başkan, Gebze için mesai harcarken vatandaştan takdir topluyor. Son olarak kadınlar günü programında Gebzelilerle buluşan ve bir araya gelen başkan, vatandaşları tek tek dinledi.

Gebzeliler ile bir arada

Gebze ve Gebzeliler için göreve başladığı günden bu yana çalışan Zinnur Büyükgöz, vatandaşın derdine derman olan, halkla iç içe olan ve Gebzelileri dinleyen felsefesi ile örnek olmuş durumda. Büyükgöz, Gebze ve Gebzeliler için çalıştıklarını çalışmaya da devam edeceklerini vurgularken “Güzel bir kent için bir arada olmaya, güzel bir Gebze için üretmeye devam edeceğiz. Birlikte mutlu birlikte güzeliz. Gebzeli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız” ifadesini kullanıyor. 

HABER: R.SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.