40 dakikalık teneffüs Pişmaniyesiz Olmaz

Kocaeli 19.03.2020 - 08:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

40 dakikalık teneffüs Pişmaniyesiz Olmaz

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TAHİR BÜYÜKAKIN, BAKAN SELÇUK'A SESLENDİ;

Koronavirüs salgının önüne geçmek ve önlem almak için okulların tatil edilmesinin ardından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un öğrencilere yönelik ilk teneffüs müjdesine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın “81 il’den 81 okula pişmaniyeler bizden"Yiyen bir pişman yemeyen bin pişman” ifadelerini kullanarak cevap verdi. Koronavirüs salgınının önüne geçebilmek adına okullar ve üniversiteler 16 Mart Pazartesi gününden itibaren tatil edildi. kullar 1 hafta üniversiteler ise 3 hafta süresince kapalı kalacak ve mekanlar dezenfekte edilecek. Hafta içerisinde alınacak olan karar doğrultusunda okullardaki tatil uzatılması ve ikinci ara tatil ile birleştirilmesi gündeme gelebilecek. Bu tartışmalar sürerken Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla öğrencilere bir söz verdi. Paylaşımında Bakan Selçuk, “Okula döndüğünüz gün ilk teneffüs 40 dakika söz” ifadelerini kullandı. Bu paylaşımın ardından Başkan Büyükaakın’da sosyal medya hesabı üzerinden Bakan Selçuk’un açıklamasını paylaşarak şu ifadeleri kullandı; Sn. Bakanım @ziyaselcuk çocuklarımızı okula döndükleri ilk gün tatlının şahı #Pişmaniye karşılamak istiyoruz... 81 il’den 81 okula pişmaniyeler bizden"Yiyen bir pişman yemeyen bin pişman”
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TAHİR BÜYÜKAKIN, BAKAN SELÇUK'A SESLENDİ;

Koronavirüs salgının önüne geçmek ve önlem almak için okulların tatil edilmesinin ardından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un öğrencilere yönelik ilk teneffüs müjdesine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın “81 il’den 81 okula pişmaniyeler bizden"Yiyen bir pişman yemeyen bin pişman” ifadelerini kullanarak cevap verdi.

Koronavirüs salgınının önüne geçebilmek adına okullar ve üniversiteler 16 Mart Pazartesi gününden itibaren tatil edildi. kullar 1 hafta üniversiteler ise 3 hafta süresince kapalı kalacak ve mekanlar dezenfekte edilecek. Hafta içerisinde alınacak olan karar doğrultusunda okullardaki tatil uzatılması ve ikinci ara tatil ile birleştirilmesi gündeme gelebilecek. Bu tartışmalar sürerken Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla öğrencilere bir söz verdi. Paylaşımında Bakan Selçuk, “Okula döndüğünüz gün ilk teneffüs 40 dakika söz” ifadelerini kullandı. Bu paylaşımın ardından Başkan Büyükaakın’da sosyal medya hesabı üzerinden Bakan Selçuk’un açıklamasını paylaşarak şu ifadeleri kullandı; Sn. Bakanım @ziyaselcuk çocuklarımızı okula döndükleri ilk gün tatlının şahı #Pişmaniye karşılamak istiyoruz... 81 il’den 81 okula pişmaniyeler bizden"Yiyen bir pişman yemeyen bin pişman”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.