Çayırova’daki cem evinde bağış kutusunu çaldılar!

Çayırova 03.04.2020 - 14:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’daki cem evinde bağış kutusunu çaldılar!

Çayırova’da Cem evinin camını kırarak içeriye giren şahıs bağış kutusunu çalarak kayıplara karıştı. Olay, Çayırova İnönü Mahallesi'nde bulunan Abdal Musa Cem Evi’nde meydana geldi. Cem evine gelen kimliği belirsiz kişi camı kırarak içeri girdi. Cem Evi’nde bulunan bağış kutusunu alan kişi daha sonra kırdığı camdan geri çıkarak kayıplara karıştı. Korona virüs tedbirleri nedeniyle kapalı olan Cem evinde gerçekleşen hırsızlığı 3 gün sonra bölgeyi kontrol etmek için gelen görevli fark etti. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. HIRSIZLIK ANI KAMERALAR TARAFINDAN KAYDEDİLDİ Çayrova’da gerçekleşen hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilirken görüntülerde bir kişinin camdan girdikten bir süre sonra elinde bağış kutusuyla geri çıktığı ve olay yerinden uzaklaştığı görülüyor. "HERKES ÇOCUĞUNA DAHA ÇOK SAHİP ÇIKSIN" Hırsızlık olayıyla ilgili açıklama yapan cem evi başkanı Halil İbrahim Aras, "Bugün farkına vardık. Cem evimize girmişler. 31 Mart'ta akşam saat 21.30-22.00 arası girmişler. Cem evimizden iki tane bağış kutusunun birini parçalamış, birini de alıp götürmüşler. İbadethanelere bile tenezzül edip, bu kadar zarar veren gençlere ne demeli. Bunların annelerine babalarına sesleniyorum. Kendi çocuklarını iyi yetiştirmeliler. Bu gibi ibadethanelere dahi giriliyorsa artık bu işin sonu gelmiş demektir. Ben anne babalara sesleniyorum. Herkes kendi çocuğuna daha çok sahip çıksın" ifadelerini kullandı.

Çayırova’da Cem evinin camını kırarak içeriye giren şahıs bağış kutusunu çalarak kayıplara karıştı. Olay, Çayırova İnönü Mahallesi'nde bulunan Abdal Musa Cem Evi’nde meydana geldi. Cem evine gelen kimliği belirsiz kişi camı kırarak içeri girdi. Cem Evi’nde bulunan bağış kutusunu alan kişi daha sonra kırdığı camdan geri çıkarak kayıplara karıştı. Korona virüs tedbirleri nedeniyle kapalı olan Cem evinde gerçekleşen hırsızlığı 3 gün sonra bölgeyi kontrol etmek için gelen görevli fark etti. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

HIRSIZLIK ANI KAMERALAR TARAFINDAN KAYDEDİLDİ

Çayrova’da gerçekleşen hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilirken görüntülerde bir kişinin camdan girdikten bir süre sonra elinde bağış kutusuyla geri çıktığı ve olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

"HERKES ÇOCUĞUNA DAHA ÇOK SAHİP ÇIKSIN"

Hırsızlık olayıyla ilgili açıklama yapan cem evi başkanı Halil İbrahim Aras, "Bugün farkına vardık. Cem evimize girmişler. 31 Mart'ta akşam saat 21.30-22.00 arası girmişler. Cem evimizden iki tane bağış kutusunun birini parçalamış, birini de alıp götürmüşler. İbadethanelere bile tenezzül edip, bu kadar zarar veren gençlere ne demeli. Bunların annelerine babalarına sesleniyorum. Kendi çocuklarını iyi yetiştirmeliler. Bu gibi ibadethanelere dahi giriliyorsa artık bu işin sonu gelmiş demektir. Ben anne babalara sesleniyorum. Herkes kendi çocuğuna daha çok sahip çıksın" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.