19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Salgını ciddiye almıyoruz!

Sağlık 04.04.2020 - 13:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Salgını ciddiye almıyoruz!

Corona virüs salgını nedeniyle vaka olayları yurt dışında ve ülkemizde her geçen gün artıyor. Yetkililer uyarı üstüne uyarı yaparken Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ise tedbirler konusunda yeni açıklamalar geliyor. Salgın can kayıplarına yol açarken ne yazık ki ne sosyal mesafe kuralına dikkat ediyoruz ne de yetkilileri dinliyoruz.  TÜM İŞ BİZDE BİTİYOR  Özellikle banka önlerindeki kalabalık gruplar, salgını hala bir şaka sandığımızın kanıtı adeta. Corona virüs salgın şaka olmasa da insanlarımız salgına kafa tutar şekilde hareket etmeye devam ediyor. Her ne kadar önlemler artırılsa da tüm iş bizde bitiyor. Biz kendimize dikkat etmezsek hiçbir yetkili ya da hiçbir uzman bizleri salgından koruyamaz.   DAHA DİKKATLİ OLMALIYIZ  Corona virüs salgınındaki can kayıpları tüm dünyada artarken sokağa çıkmamaya çıktığımız zamanlarda da kurallara uymamız gerekiyor. Banka önlerindeki kuyruklar bu anlamda görenleri şaşırtırken bu tip fotoğraflar bölgenin her yerinden sık sık karşımıza çıkıyor. Salgın konusunda bilinçlendiğimiz bir gerçek. Ancak hala bazılarımızın bu bilinç konusunda aksaklıklar yaşadıkları da gün gibi ortada. Herkesi daha dikkatli olmaya davet ediyoruz.

Corona virüs salgını nedeniyle vaka olayları yurt dışında ve ülkemizde her geçen gün artıyor. Yetkililer uyarı üstüne uyarı yaparken Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ise tedbirler konusunda yeni açıklamalar geliyor. Salgın can kayıplarına yol açarken ne yazık ki ne sosyal mesafe kuralına dikkat ediyoruz ne de yetkilileri dinliyoruz. 

TÜM İŞ BİZDE BİTİYOR 
Özellikle banka önlerindeki kalabalık gruplar, salgını hala bir şaka sandığımızın kanıtı adeta. Corona virüs salgın şaka olmasa da insanlarımız salgına kafa tutar şekilde hareket etmeye devam ediyor. Her ne kadar önlemler artırılsa da tüm iş bizde bitiyor. Biz kendimize dikkat etmezsek hiçbir yetkili ya da hiçbir uzman bizleri salgından koruyamaz.  

DAHA DİKKATLİ OLMALIYIZ 
Corona virüs salgınındaki can kayıpları tüm dünyada artarken sokağa çıkmamaya çıktığımız zamanlarda da kurallara uymamız gerekiyor. Banka önlerindeki kuyruklar bu anlamda görenleri şaşırtırken bu tip fotoğraflar bölgenin her yerinden sık sık karşımıza çıkıyor. Salgın konusunda bilinçlendiğimiz bir gerçek. Ancak hala bazılarımızın bu bilinç konusunda aksaklıklar yaşadıkları da gün gibi ortada. Herkesi daha dikkatli olmaya davet ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.