KADEF’ten kampanyaya destek!

Dilovası 07.04.2020 - 10:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

KADEF’ten kampanyaya destek!

Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu sosyal dayanışma örneği gösterdi ve Biz Bize Yeteriz Türkiye’m kampanyasına katkıda bulunmak üzere Ziraat Bankası Dilovası Şubesi’nde bir araya geldiler. KADEF Üyesi Dernek Başkanları ve yönetimlerinin katıldığı programda Başkan Yıldırım; “Bugün burada hem KADEF Yönetimi olarak hem de Ağrılı hemşerilerimiz adına Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlatmış olduğu Biz Bize Yeteriz Türkiye’m kampanyasına destek olmak üzere toplandık ve derneğimiz bünyesinde olan on dernek başkanımızla katkıda bulunduk. Nice sıkıntıyı birlikte göğüslediğimiz, nice mücadeleyi birlikte yürüttüğümüz Milletimizle el ele vererek, Rabbimizin yardım ve inayetiyle inşallah bu musibetin de üstesinden geleceğiz, çünkü Biz Bize Yeteriz. Ayrıca Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde Sağlık Çalışanlarımızın gösterdiği emek ve fedakârlık asla azımsanamaz. Zorluklara göğüs geren, milleti için gecesini gündüzüne katan sağlıkçılarımıza şükranlarımızı sunuyor ve el birliği ile bu zor günleri atlatacağımıza inanıyoruz.” dedi. KAMPANYAYA KATILIM GÖSTEREN DERNEKLER Kocaeli Ağrılılar Derneği, Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği, Körfez Ağrılılar Derneği, Hereke Kışladüzü Ağrılılar Derneği, Dilovası Ağrılılar Derneği, Dilovası Taşlıçaylılar Derneği, Dilovası Eleşkirtliler Derneği, Gebze Ağrılılar Derneği, Darıca Ağrılılar Derneği, Çayırova Ağrılılar Derneği

Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu sosyal dayanışma örneği gösterdi ve Biz Bize Yeteriz Türkiye’m kampanyasına katkıda bulunmak üzere Ziraat Bankası Dilovası Şubesi’nde bir araya geldiler.

KADEF Üyesi Dernek Başkanları ve yönetimlerinin katıldığı programda Başkan Yıldırım; “Bugün burada hem KADEF Yönetimi olarak hem de Ağrılı hemşerilerimiz adına Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlatmış olduğu Biz Bize Yeteriz Türkiye’m kampanyasına destek olmak üzere toplandık ve derneğimiz bünyesinde olan on dernek başkanımızla katkıda bulunduk. Nice sıkıntıyı birlikte göğüslediğimiz, nice mücadeleyi birlikte yürüttüğümüz Milletimizle el ele vererek, Rabbimizin yardım ve inayetiyle inşallah bu musibetin de üstesinden geleceğiz, çünkü Biz Bize Yeteriz. Ayrıca Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde Sağlık Çalışanlarımızın gösterdiği emek ve fedakârlık asla azımsanamaz. Zorluklara göğüs geren, milleti için gecesini gündüzüne katan sağlıkçılarımıza şükranlarımızı sunuyor ve el birliği ile bu zor günleri atlatacağımıza inanıyoruz.” dedi.

KAMPANYAYA KATILIM GÖSTEREN DERNEKLER

Kocaeli Ağrılılar Derneği, Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği, Körfez Ağrılılar Derneği, Hereke Kışladüzü Ağrılılar Derneği, Dilovası Ağrılılar Derneği, Dilovası Taşlıçaylılar Derneği, Dilovası Eleşkirtliler Derneği, Gebze Ağrılılar Derneği, Darıca Ağrılılar Derneği, Çayırova Ağrılılar Derneği

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.