Başkan Şayir, protez bekleyen vatandaşı sevindirdi!

Dilovası 08.04.2020 - 11:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Şayir, protez bekleyen vatandaşı sevindirdi!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir iş kazasında kolunu ve bacağını kaybeden Yılmaz Sarıcayır’a vermiş olduğu sözü tutarak eskiyen protezlerini yeniletti. Diliskelesi Mahallesi’nde yaşayan Yılmaz Sarıcayır adındaki vatandaş geçtiğimiz yıllarda geçirmiş olduğu iş kazası sonucu iki kolu ve bir bacağını kaybetti. Kolları ile bacağına doktorlar tarafından protez takılan vatandaşı bir süre önce ise Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir evinde ziyaret etti. Sarıcayır Başkan Şayir’e kendisine takılan protezlerinin kullanılmaz hale geldiğini ifade ederek yenilenmesini talep etti. YENİ PROTEZLER TESLİM EDİLDİ! Hamza Şayir konunun takipçisi oldu ve Yılmaz Sarıcayır’a belediye ekipleri tarafından kullanılmaz halde olan protezlerin yerine yenileri getirildi. Öte yandan Sarıcayır ailesi başta olmak üzere Diliskelesi Mahallesi sakinleri Başkan Şayir’e teşekkürlerini iletti. MUHTAR'DAN ŞAYİR'E TEŞEKKÜR Konuyla ilgili Diliskelesi Mahalle Muhtarı Mehmet Özay'da kendisine ait sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Özay, "Mahalle sakinlerimizden Yılmaz SARICAYIR amcamız yıllar önce geçirdiği iş kazası sonucu iki kolu ve bir bacağını kaybetmişti. O dönem takılan protezler iyice deforme olup işlevini yitirmişti. Belediye başkanımız SN. Hamza Şayir'e durumdan haberdar ederek kendisini evinde de ziyaret edip bizzat ilgileneceğini belirtip gerekenin yapılması için talimat verip takipçisi de oldu. Yılmaz amcamıza bu gün protezler test edilip teslim edildi. Dilovası Belediye Başkanımız Sn. Hamza Şayir Başkanımıza buradan tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir iş kazasında kolunu ve bacağını kaybeden Yılmaz Sarıcayır’a vermiş olduğu sözü tutarak eskiyen protezlerini yeniletti. Diliskelesi Mahallesi’nde yaşayan Yılmaz Sarıcayır adındaki vatandaş geçtiğimiz yıllarda geçirmiş olduğu iş kazası sonucu iki kolu ve bir bacağını kaybetti. Kolları ile bacağına doktorlar tarafından protez takılan vatandaşı bir süre önce ise Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir evinde ziyaret etti. Sarıcayır Başkan Şayir’e kendisine takılan protezlerinin kullanılmaz hale geldiğini ifade ederek yenilenmesini talep etti.

YENİ PROTEZLER TESLİM EDİLDİ!

Hamza Şayir konunun takipçisi oldu ve Yılmaz Sarıcayır’a belediye ekipleri tarafından kullanılmaz halde olan protezlerin yerine yenileri getirildi. Öte yandan Sarıcayır ailesi başta olmak üzere Diliskelesi Mahallesi sakinleri Başkan Şayir’e teşekkürlerini iletti.

MUHTAR'DAN ŞAYİR'E TEŞEKKÜR

Konuyla ilgili Diliskelesi Mahalle Muhtarı Mehmet Özay'da kendisine ait sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Özay, "Mahalle sakinlerimizden Yılmaz SARICAYIR amcamız yıllar önce geçirdiği iş kazası sonucu iki kolu ve bir bacağını kaybetmişti. O dönem takılan protezler iyice deforme olup işlevini yitirmişti. Belediye başkanımız SN. Hamza Şayir'e durumdan haberdar ederek kendisini evinde de ziyaret edip bizzat ilgileneceğini belirtip gerekenin yapılması için talimat verip takipçisi de oldu. Yılmaz amcamıza bu gün protezler test edilip teslim edildi. Dilovası Belediye Başkanımız Sn. Hamza Şayir Başkanımıza buradan tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.