KAYMAKAMLAR SİYASETÇİ Mİ?

Gebze 11.04.2020 - 14:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

KAYMAKAMLAR SİYASETÇİ Mİ?

ABBAS SIR YAZDI.. OKUMADAN GEÇMEYİN..

Evet, Dostlar; Covid-19 (Koronavirüs) geldi böyle oldu. Çocuklar okulundan oldu, amcalar, teyzeler sokaklardan oldu, gençler işinden oldu, bazı insanlarımız canından oldu. Başta hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet ailelerine sabır diliyorum. Şuan hastanelerde tedavi gören ve evinde karantinada olanlara da yüce Mevla’dan acil şifalar diliyorum. Başta Farabi’nin Başhekimi Kıymetli Hocam Mustafa Güneş ile Fatih Devlet Hastanesinin Kıymetli Uz. Dr. Gökhan Nalbant dostuma ve bütün doktor arkadaşlara, hemşire arkadaşlara, sağlık çalışanlarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum… Bir teşekkür de Kaymakamlara.. Başta Sayın Valim Hüseyin Aksoy olmak üzere yakinen çalışmalarına şahit olduğum üç kaymakamımızdan Allah razı olsun.. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen üçünüze de ayrı ayrı tebrik ve teşekkür ediyorum. Gerçekten bu süreçte siyasetçi gibi çalıştınız.. Belki de bazı siyasilerden daha çok çalıştınız Allah sizden razı olsun. Sayın Kaymakamlarımız dün gece saat 02.00’da bile çalışıyorlardı. Allah devletimize ve milletimize her yerde sizin gibilerini nasip etsin inşallah. Bir teşekkür de bu millet için gece gündüz demeden çalışan Emniyet Müdürlerimize, Polis memuru arkadaşlarımıza, sokaklarda görevini ifa eden bekçilerimize, zabıta kardeşlerimize, sokakları dezenfekte eden, süpüren kıymetli temizlik görevlisi kardeşlerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Allah sizden de razı olsun. Bir teşekkür de İlçemiz Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a. Sevgili Başkanımız Muzaffer Bıyık boşuna dememişsin ‘Darıca için canla başla’ diye. Senin yaptıklarını anlatmaya gerek yok. Sen bütün Darıca halkının sevgisini ve takdirini kazandın. Hatta Çayırova ve diğer ilçelerin de.. Allah senden de razı olsun. Teşekkürlerimizi saymakla bitiremeyiz elbette ama bu millet için canını dişine takarak gece gündüz demeden çalışan herkese şükranlarımı sunuyorum. Allah sizlerden razı olsun.
ABBAS SIR YAZDI.. OKUMADAN GEÇMEYİN..

Evet, Dostlar; Covid-19 (Koronavirüs) geldi böyle oldu.

Çocuklar okulundan oldu, amcalar, teyzeler sokaklardan oldu, gençler işinden oldu, bazı insanlarımız canından oldu.

Başta hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet ailelerine sabır diliyorum.

Şuan hastanelerde tedavi gören ve evinde karantinada olanlara da yüce Mevla’dan acil şifalar diliyorum.

Başta Farabi’nin Başhekimi Kıymetli Hocam Mustafa Güneş ile Fatih Devlet Hastanesinin Kıymetli Uz. Dr. Gökhan Nalbant dostuma ve bütün doktor arkadaşlara, hemşire arkadaşlara, sağlık çalışanlarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum…

Bir teşekkür de Kaymakamlara.. Başta Sayın Valim Hüseyin Aksoy olmak üzere yakinen çalışmalarına şahit olduğum üç kaymakamımızdan Allah razı olsun.. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen üçünüze de ayrı ayrı tebrik ve teşekkür ediyorum. Gerçekten bu süreçte siyasetçi gibi çalıştınız.. Belki de bazı siyasilerden daha çok çalıştınız Allah sizden razı olsun. Sayın Kaymakamlarımız dün gece saat 02.00’da bile çalışıyorlardı. Allah devletimize ve milletimize her yerde sizin gibilerini nasip etsin inşallah.

Bir teşekkür de bu millet için gece gündüz demeden çalışan Emniyet Müdürlerimize, Polis memuru arkadaşlarımıza, sokaklarda görevini ifa eden bekçilerimize, zabıta kardeşlerimize, sokakları dezenfekte eden, süpüren kıymetli temizlik görevlisi kardeşlerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Allah sizden de razı olsun.

Bir teşekkür de İlçemiz Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a. Sevgili Başkanımız Muzaffer Bıyık boşuna dememişsin ‘Darıca için canla başla’ diye. Senin yaptıklarını anlatmaya gerek yok. Sen bütün Darıca halkının sevgisini ve takdirini kazandın. Hatta Çayırova ve diğer ilçelerin de.. Allah senden de razı olsun.

Teşekkürlerimizi saymakla bitiremeyiz elbette ama bu millet için canını dişine takarak gece gündüz demeden çalışan herkese şükranlarımı sunuyorum. Allah sizlerden razı olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.