Maske konusunda sıkıntı yok

Gebze 14.04.2020 - 15:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Maske konusunda sıkıntı yok

Gebze’nin önemli eczanelerinden birisi olan ve uzun yıllardır hizmet veren Sultan Orhan Eczanesi Gebzelileri corona virüs salgınına karşı kurallara uymaları noktasında uyarıyor. Eczacı Cemil Eren ve Sultan Tarkan, salgın nedeniyle eczanelerine cam bölmeler koyduklarını, her sosyal mesafe konusunda uyarıcı yazılar asıldığını ve dezenfektan bulundurduklarını kaydediyorlar. Eczacı Cemil Eren, maske dağıtımı konusunda İstanbul ve Ankara’nın pilot şehirler olup dağıtımın ilk bu noktalardan başladığını kaydetti. Eren, “Gebze’de bugün yarın maske dağıtımının başlayacağını düşünüyorum. Vatandaşlarımız cep telefonlarına gelen sms ile beraber istedikleri eczaneden haftada bir beş adet maske alabilecekler. Tüm eczanelerde maske bulunacak. Şu an itibariyle maskeler eczaneden parayla satılmıyor, vatandaşlar ücretsiz alacak” dedi. ECZANEMİZDE SOSYAL MESAFE ÇİZGİLERİ VAR. Vatandaşların virüse karşı konulan kurallara uyduklarını ancak uymayan bir kesimin de olduğunu kaydeden eczacı Cemil Eren, “En basiti eczanemizde sosyal mesafe çizgileri var. Böylelikle belli bir mesafe koymuş oluyoruz. Buna uyan ve dikkat eden önemli bir kitle var. Ancak duyarlı olmayan insan sayısı da az değil. Maske ve dezenfektan konusunda da aynı şekilde kendi ve çevre sağlığını düşünen de var hiç dikkat etmeyen de, bizler görevimizin başındayız” şeklinde konuştu.

Gebze’nin önemli eczanelerinden birisi olan ve uzun yıllardır hizmet veren Sultan Orhan Eczanesi Gebzelileri corona virüs salgınına karşı kurallara uymaları noktasında uyarıyor. Eczacı Cemil Eren ve Sultan Tarkan, salgın nedeniyle eczanelerine cam bölmeler koyduklarını, her sosyal mesafe konusunda uyarıcı yazılar asıldığını ve dezenfektan bulundurduklarını kaydediyorlar.

Eczacı Cemil Eren, maske dağıtımı konusunda İstanbul ve Ankara’nın pilot şehirler olup dağıtımın ilk bu noktalardan başladığını kaydetti. Eren, “Gebze’de bugün yarın maske dağıtımının başlayacağını düşünüyorum. Vatandaşlarımız cep telefonlarına gelen sms ile beraber istedikleri eczaneden haftada bir beş adet maske alabilecekler. Tüm eczanelerde maske bulunacak. Şu an itibariyle maskeler eczaneden parayla satılmıyor, vatandaşlar ücretsiz alacak” dedi.

ECZANEMİZDE SOSYAL MESAFE ÇİZGİLERİ VAR.

Vatandaşların virüse karşı konulan kurallara uyduklarını ancak uymayan bir kesimin de olduğunu kaydeden eczacı Cemil Eren, “En basiti eczanemizde sosyal mesafe çizgileri var. Böylelikle belli bir mesafe koymuş oluyoruz. Buna uyan ve dikkat eden önemli bir kitle var. Ancak duyarlı olmayan insan sayısı da az değil. Maske ve dezenfektan konusunda da aynı şekilde kendi ve çevre sağlığını düşünen de var hiç dikkat etmeyen de, bizler görevimizin başındayız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.