PAZARCILAR ODASI’NDAN AÇIKLAMA

Gebze 15.04.2020 - 15:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

PAZARCILAR ODASI’NDAN AÇIKLAMA

PAZARCILAR ODASI’NDAN AÇIKLAMA Gebze Belediyesi tarafından sokağa çıkmaya yasağının bu hafta sonu devam etmesi üzerine Gebze’de hafta sonu kurulacak olan pazarların Cuma günü aynı yerlerinde kurulması kararı alınırken pazarcılar odası da konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada “Cuma günü belediye başkanlarımızın ona verdiği bu pazarlar hak sahipleri dışında kimse Pazar açmayacaktır. Adem Yavuz, Mimar Sinan, Yenikent ve Tatlıkuyu semt pazarları ile Pazar günü kurulan İstasyon ve Hürriyet semt pazarlarında sosyal mesafe ve diğer kurallara uyulacaktır. Tüm pazarcılarımıza müşterilerini memnun etmelerini ve pahalı mal satmamaları noktasında uyarıda bulunuyoruz” ifadesi yer alırken herkesi sağduyuya dave ettikleri ifade edilmiş oldu.  

PAZARCILAR ODASI’NDAN AÇIKLAMA

Gebze Belediyesi tarafından sokağa çıkmaya yasağının bu hafta sonu devam etmesi üzerine Gebze’de hafta sonu kurulacak olan pazarların Cuma günü aynı yerlerinde kurulması kararı alınırken pazarcılar odası da konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada “Cuma günü belediye başkanlarımızın ona verdiği bu pazarlar hak sahipleri dışında kimse Pazar açmayacaktır. Adem Yavuz, Mimar Sinan, Yenikent ve Tatlıkuyu semt pazarları ile Pazar günü kurulan İstasyon ve Hürriyet semt pazarlarında sosyal mesafe ve diğer kurallara uyulacaktır. Tüm pazarcılarımıza müşterilerini memnun etmelerini ve pahalı mal satmamaları noktasında uyarıda bulunuyoruz” ifadesi yer alırken herkesi sağduyuya dave ettikleri ifade edilmiş oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.