AFAD’dan Karantina açıklaması!

Kocaeli 15.04.2020 - 17:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AFAD’dan Karantina açıklaması!

AFAD Başkanlığı, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan 14 günlük karantina süreçlerine ilişkin verileri açıkladı. Çin’in Vuhan kentinde başlayarak tüm dünyaya yayılan Koronavirüs Salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirlerden biri olan yurt dışından getirilen vatandaşlarımız için 14 günlük karantina uygulaması, İlimizde de İzmit İlçemizdeki 4 KYK yurdunda gerçekleştirildi. Ayrıca vefa sosyal destek grubu hizmetleri de İlçelerde yürütülmeye devam ediliyor 50 MİLYON HARCAMA İlimizle birlikte 67 ilde de karantina gözleminin AFAD koordinesinde gerçekleştiği ve çalışmalarda toplam harcamaların 14 Nisan 2020 itibariyle 50 milyonu aştığı vurgulanan AFAD Başkanlığı açıklamasında Kocaeli verileri de tablo halinde paylaşıldı. Bilindiği üzere, KYK Yurtlarındaki 14 günlük karantina sürecini yönetmek üzere İlimizde Vali Yardımcısı Ali Ata başkanlığında, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, İl Müftüsü Sinan Cinan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Tarım ve Orman İl Müdürü Kerim Mete, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, Kızılay Şube Başkanı Cengiz İpek, KBB Ulaşım Dairesi Başkanı Ahmet Çelebi, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Şeker ve KYK Yurtları Şube Müdürü Hasan Kara ile bir komisyon teşkil edilmiş ve anılan çalışmaları yürütmüştür.

AFAD Başkanlığı, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan 14 günlük karantina süreçlerine ilişkin verileri açıkladı. Çin’in Vuhan kentinde başlayarak tüm dünyaya yayılan Koronavirüs Salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirlerden biri olan yurt dışından getirilen vatandaşlarımız için 14 günlük karantina uygulaması, İlimizde de İzmit İlçemizdeki 4 KYK yurdunda gerçekleştirildi. Ayrıca vefa sosyal destek grubu hizmetleri de İlçelerde yürütülmeye devam ediliyor

50 MİLYON HARCAMA

İlimizle birlikte 67 ilde de karantina gözleminin AFAD koordinesinde gerçekleştiği ve çalışmalarda toplam harcamaların 14 Nisan 2020 itibariyle 50 milyonu aştığı vurgulanan AFAD Başkanlığı açıklamasında Kocaeli verileri de tablo halinde paylaşıldı. Bilindiği üzere, KYK Yurtlarındaki 14 günlük karantina sürecini yönetmek üzere İlimizde Vali Yardımcısı Ali Ata başkanlığında, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, İl Müftüsü Sinan Cinan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Tarım ve Orman İl Müdürü Kerim Mete, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, Kızılay Şube Başkanı Cengiz İpek, KBB Ulaşım Dairesi Başkanı Ahmet Çelebi, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Şeker ve KYK Yurtları Şube Müdürü Hasan Kara ile bir komisyon teşkil edilmiş ve anılan çalışmaları yürütmüştür.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.