Gebze Bölgesi’nde pide fiyatlarını açıklandı

Gebze 21.04.2020 - 10:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Bölgesi’nde pide fiyatlarını açıklandı

24 Nisan’da başlayacak Ramazan ayı öncesi Gebze Bölgesi’nde pide fiyatları açıklandı. Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, pide fiyatlarını ve pide fiyatına zam gelip gelmeyeceğini açıkladı. 24 Nisan’da başlayacak Ramazan ayı öncesi, Kocaeli’de pide fiyatlarını açıklandı. 24 Nisan’da başlayacak olan Ramazan ayında pide fiyatına zam gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, merak edilen konuyu açıkladı. Başkan Sarı salgın sürecinde açık olan fırınların her şeye rağmen zarar ettiğini belirtirken “Geçen yıl 300 gram pidenin fiyatı 2,5 TL idi. Bu yıl 370 gram pideyi 3,5 TL’den satacağız. 740 gram olan büyük pidenin fiyatı ise 7 TL. Geçen yıl bir kilo pidenin fiyatı 8,33 TL idi, bu yıl 9,40 TL yaptık” dedi.

24 Nisan’da başlayacak Ramazan ayı öncesi Gebze Bölgesi’nde pide fiyatları açıklandı. Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, pide fiyatlarını ve pide fiyatına zam gelip gelmeyeceğini açıkladı.

24 Nisan’da başlayacak Ramazan ayı öncesi, Kocaeli’de pide fiyatlarını açıklandı. 24 Nisan’da başlayacak olan Ramazan ayında pide fiyatına zam gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, merak edilen konuyu açıkladı. Başkan Sarı salgın sürecinde açık olan fırınların her şeye rağmen zarar ettiğini belirtirken “Geçen yıl 300 gram pidenin fiyatı 2,5 TL idi. Bu yıl 370 gram pideyi 3,5 TL’den satacağız. 740 gram olan büyük pidenin fiyatı ise 7 TL. Geçen yıl bir kilo pidenin fiyatı 8,33 TL idi, bu yıl 9,40 TL yaptık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.