Özlem Kozankurt’tan Yıldırım’a tebrik mesajı

Gebze 22.04.2020 - 16:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Özlem Kozankurt’tan Yıldırım’a tebrik mesajı

Bölgenin en dinamik Ar-Ge'cilerinden kabul edilen ve siyasetçi kimliğiyle de tanınan Özlem Kozankurt, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırıma hayırlı olsun dileklerini sundu. Bir mesaj yayımlayan Kozankurt, “Bölge basınımıza adım atarak merhaba diyen Nihat Yıldırım Beyi tebrik ediyor, çıktığı bu yeni yolda kendisine üstün başarılar diliyorum” ifadesini kullandı. Başarılı isim Özlem Kozankurt ayrıca, “Hem Nihat Yıldırım beye hem de ekibine sonsuz muvaffakiyet diliyorum” dedi. Kent basınının artık daha güçlü olacağına kaydeden Kozankurt, “Bölge basınımız çok daha güçlü bir tabloya ulaşacaktır. Sayın Yıldırım’ın kent basınında büyük işler başaracağından eminim” ifadesini kullandı. ŞEHİTLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUM 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına dair de görüş sunan Kozankurt, “Mustafa Kemal Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşının, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, şükran ve minnetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın ülkemiz ve dünya çocuklarına, aziz milletimize huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” ifadesini kullandı.

Bölgenin en dinamik Ar-Ge'cilerinden kabul edilen ve siyasetçi kimliğiyle de tanınan Özlem Kozankurt, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırıma hayırlı olsun dileklerini sundu. Bir mesaj yayımlayan Kozankurt, “Bölge basınımıza adım atarak merhaba diyen Nihat Yıldırım Beyi tebrik ediyor, çıktığı bu yeni yolda kendisine üstün başarılar diliyorum” ifadesini kullandı. Başarılı isim Özlem Kozankurt ayrıca, “Hem Nihat Yıldırım beye hem de ekibine sonsuz muvaffakiyet diliyorum” dedi. Kent basınının artık daha güçlü olacağına kaydeden Kozankurt, “Bölge basınımız çok daha güçlü bir tabloya ulaşacaktır. Sayın Yıldırım’ın kent basınında büyük işler başaracağından eminim” ifadesini kullandı.

ŞEHİTLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUM

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına dair de görüş sunan Kozankurt, “Mustafa Kemal Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşının, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, şükran ve minnetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın ülkemiz ve dünya çocuklarına, aziz milletimize huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.