“Malum yapının kalıntıları bunlar, başaramayacaklar”

Gebze 27.04.2020 - 10:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Malum yapının kalıntıları bunlar, başaramayacaklar”

Bazı kesimler yedi yıl önceki bir olayı bugünlerde yeniden gündeme taşıyarak gerek Gebze Ticaret Odasını gerekse Başkan Nail Çiler’i hedef aldı. Milli ve manevi değerlere olan bağlılığı her zaman üst düzey olan Başkan Çiler,  bu konuyla alakalı gazetemize birbirinden özel ve önemli açıklamalar yaparken “Bunlar yedi yıl önceki malum yapının kalıntıları, beni yolumdan asla döndüremezler” dedi. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, bazı kesimlerin geçmiş dönemde yaşanan bir olayı yeniden servis ederek gerek şahsını, gerek yönetimini gerekse Gebze Ticaret Odasını karalamasına sert tepki gösterdi. Gazetemize konuşan Başkan Nail Çiler, “Ben aslında virüs salgını olmasaydı, Avustralya’nın Sidney kentinde olacaktım. Burada Türk evindeki Atatürk Büstü’nün açılışı için orada olacaktım. Ülke değerlerine bağlı olan, bu değerler için mücadele eden bir insanı böyle karalamaya çalışıyorlar” dedi. GEBZE TİCARET ODASINI KISKANIYORLAR Gebze Ticaret Odası olarak başarılı olduklarını ve bazı kesimlerin kıskanmasının normal olduğunu kaydeden Başkan Nail Çiler, “GTO başarılı. Arkadaşlarım başarılı. Güzel işler yapıyoruz hep birlikte. Kıskananlar her zaman olacak. Virüs var, salgın var, insanlar ölüyor. 23 Nisan’da tanı merkezi yaptık. Konuşan yok. Sosyal etki merkezi projemiz ülkenin en önemli işi. Elazığ’da deprem oldu, hep beraber koştuk. Bunları konuşmayanlar, boş işlerin peşinde, benim bu işlere ayıracak zamanım yok” dedi. VATAN MİLLET SEVGİMİ KİMSEYE SORGULATMAM Ne kendisinin ne de arkadaşlarının bu iftiralarla yıpratılamayacağını kaydeden GTO Başkanı Nail Çiler, “Vatan sevgimiz ortada. Ülke sevgimiz ortada. Atatürk’e ve Cumhuriyete olan bağlılığımız meydanda. Geçen gün 23 Nisan nedeniyle esnafımıza ve evlerimize Türk bayrağı dağıttık. Ticaret Odamızda Atatürk büstünü yeniledik, en güzel şekilde yaptık. İsteyen gider bakar. Benim ya da yönetimimin vatan ve millet sevgisini kimse sorgulayamaz, sorgulamaları mümkün değildir” ifadesini kullandı. İÇİMİZDEKİ HAİNLER BİR DAHA BAŞARISIZ OLACAK Yedi sene önceki GTO seçimlerinde kendisini yıpratmak adına ortaya çıkan yapının, hala izlerinin yaşandığını kaydeden Başkan Nail Çiler, “Şimdi bu yapılanlar, yedi yıl öncenin izleri. Malum yapının kalıntıları iş başında. İçimizdeki hainler iş başında. Kimse merak etmesin. Ne beni ne de arkadaşlarımı çalışmaktan ve bu ülkeye hizmet etmekten vazgeçiremezler. Malum yapının izleri geçmişte olduğu gibi yine başarısız olacaktır. Ne beni ne de yönetimimi yıpratmaları mümkün değildir” dedi.

Bazı kesimler yedi yıl önceki bir olayı bugünlerde yeniden gündeme taşıyarak gerek Gebze Ticaret Odasını gerekse Başkan Nail Çiler’i hedef aldı. Milli ve manevi değerlere olan bağlılığı her zaman üst düzey olan Başkan Çiler,  bu konuyla alakalı gazetemize birbirinden özel ve önemli açıklamalar yaparken “Bunlar yedi yıl önceki malum yapının kalıntıları, beni yolumdan asla döndüremezler” dedi.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, bazı kesimlerin geçmiş dönemde yaşanan bir olayı yeniden servis ederek gerek şahsını, gerek yönetimini gerekse Gebze Ticaret Odasını karalamasına sert tepki gösterdi. Gazetemize konuşan Başkan Nail Çiler, “Ben aslında virüs salgını olmasaydı, Avustralya’nın Sidney kentinde olacaktım. Burada Türk evindeki Atatürk Büstü’nün açılışı için orada olacaktım. Ülke değerlerine bağlı olan, bu değerler için mücadele eden bir insanı böyle karalamaya çalışıyorlar” dedi.

GEBZE TİCARET ODASINI KISKANIYORLAR

Gebze Ticaret Odası olarak başarılı olduklarını ve bazı kesimlerin kıskanmasının normal olduğunu kaydeden Başkan Nail Çiler, “GTO başarılı. Arkadaşlarım başarılı. Güzel işler yapıyoruz hep birlikte. Kıskananlar her zaman olacak. Virüs var, salgın var, insanlar ölüyor. 23 Nisan’da tanı merkezi yaptık. Konuşan yok. Sosyal etki merkezi projemiz ülkenin en önemli işi. Elazığ’da deprem oldu, hep beraber koştuk. Bunları konuşmayanlar, boş işlerin peşinde, benim bu işlere ayıracak zamanım yok” dedi.

VATAN MİLLET SEVGİMİ KİMSEYE SORGULATMAM

Ne kendisinin ne de arkadaşlarının bu iftiralarla yıpratılamayacağını kaydeden GTO Başkanı Nail Çiler, “Vatan sevgimiz ortada. Ülke sevgimiz ortada. Atatürk’e ve Cumhuriyete olan bağlılığımız meydanda. Geçen gün 23 Nisan nedeniyle esnafımıza ve evlerimize Türk bayrağı dağıttık. Ticaret Odamızda Atatürk büstünü yeniledik, en güzel şekilde yaptık. İsteyen gider bakar. Benim ya da yönetimimin vatan ve millet sevgisini kimse sorgulayamaz, sorgulamaları mümkün değildir” ifadesini kullandı.

İÇİMİZDEKİ HAİNLER BİR DAHA BAŞARISIZ OLACAK

Yedi sene önceki GTO seçimlerinde kendisini yıpratmak adına ortaya çıkan yapının, hala izlerinin yaşandığını kaydeden Başkan Nail Çiler, “Şimdi bu yapılanlar, yedi yıl öncenin izleri. Malum yapının kalıntıları iş başında. İçimizdeki hainler iş başında. Kimse merak etmesin. Ne beni ne de arkadaşlarımı çalışmaktan ve bu ülkeye hizmet etmekten vazgeçiremezler. Malum yapının izleri geçmişte olduğu gibi yine başarısız olacaktır. Ne beni ne de yönetimimi yıpratmaları mümkün değildir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.