“Amacımız Gebze’den bir değer çıkartmak”

Gebze 28.04.2020 - 20:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Amacımız Gebze’den bir değer çıkartmak”

SINIRLARI AŞAN 1 TEBESSÜM 1 HAYAT’IN ÖNCÜSÜ HAKAN ÇİL:

Gebze’nin tanınan işadamlarından Erce Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çil’in öncülüğünde geçen sene Gebze’de kurulan 1 Tebessüm 1 Hayat Derneği, faaliyetlerine hız kazandırdı. Yaşama dair haklarımızın dünyadaki bütün insanların hakkı olduğunu ve bunun için; sağlık, saygı, sevgi, empati, barış adına yorulmaya, yoğrulmaya, emek vermeye değer olduğunun bilincinde, 1 tebessüm 1 hayat diyerek yola çıktıklarını belirten Çil, hedeflerinin derneği ulusal bazda iyi bir noktaya getirmek olduğunu söyledi. 1000’E YAKIN AİLEYE KUMANYA DESTEĞİ Koronavirüs salgını nedeniyle birçok ailenin işini kaybederek evlerine kapanması sonrasında,  ekip arkadaşları ile birlikte sokağa inen 1 Tebessüm 1 Hayat ekibi, yüzlerde tebessüm bıraktı. Bine yakın aileye kumanya desteği veren dernek, önümüzdeki günlerde ise hastane ve sağlık çalışanlarına 2 bine yakın yüz siperi hediye edecek.  Sokağa çıkma yasağı sürecinde sokak hayvanlarının yalnız bırakıldığını ve bununla ilgili de çalışma yaptıklarını kaydeden Hakan Çil, sokak hayvanlarına mama dağıtacaklarını açıkladı. ÇİL: GEBZE’DEN BİR DEĞER ÇIKARTMAK İSTİYORUZ 1 Tebessüm 1 Hayat Derneği’nin, hayatın her evresinde eğitimin geliştirilmesi, yoksulluğun azaltılması, toplumun olumsuz etkilendiği her olayda bütün imkanları ile yardım etme duygusunu kendisine görev edinmiş bir tebessüm topluluğu olduğunu kaydeden Çil, “ İnsanın kendini gerçekleştirme duygusunu ön planda tutarak insanı üzmeden kırmadan değerli olduğunu hissettirme duygusu ile zamana ve ihtiyaçlara cevap verebilen bir o kadar da geleneksel ve kültürel değerlerimizi pusula kabul etmiş iyilik yürüyüşünün başka adıdır 1 Tebessüm 1 Hayat. Amacımız Gebze’den bir değer çıkartarak ülke genelinde ses getirip topluma fayda sağlamak” ifadelerini kullandı.
SINIRLARI AŞAN 1 TEBESSÜM 1 HAYAT’IN ÖNCÜSÜ HAKAN ÇİL:

Gebze’nin tanınan işadamlarından Erce Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çil’in öncülüğünde geçen sene Gebze’de kurulan 1 Tebessüm 1 Hayat Derneği, faaliyetlerine hız kazandırdı.

Yaşama dair haklarımızın dünyadaki bütün insanların hakkı olduğunu ve bunun için; sağlık, saygı, sevgi, empati, barış adına yorulmaya, yoğrulmaya, emek vermeye değer olduğunun bilincinde, 1 tebessüm 1 hayat diyerek yola çıktıklarını belirten Çil, hedeflerinin derneği ulusal bazda iyi bir noktaya getirmek olduğunu söyledi.

1000’E YAKIN AİLEYE KUMANYA DESTEĞİ

Koronavirüs salgını nedeniyle birçok ailenin işini kaybederek evlerine kapanması sonrasında,  ekip arkadaşları ile birlikte sokağa inen 1 Tebessüm 1 Hayat ekibi, yüzlerde tebessüm bıraktı. Bine yakın aileye kumanya desteği veren dernek, önümüzdeki günlerde ise hastane ve sağlık çalışanlarına 2 bine yakın yüz siperi hediye edecek.  Sokağa çıkma yasağı sürecinde sokak hayvanlarının yalnız bırakıldığını ve bununla ilgili de çalışma yaptıklarını kaydeden Hakan Çil, sokak hayvanlarına mama dağıtacaklarını açıkladı.

ÇİL: GEBZE’DEN BİR DEĞER ÇIKARTMAK İSTİYORUZ

1 Tebessüm 1 Hayat Derneği’nin, hayatın her evresinde eğitimin geliştirilmesi, yoksulluğun azaltılması, toplumun olumsuz etkilendiği her olayda bütün imkanları ile yardım etme duygusunu kendisine görev edinmiş bir tebessüm topluluğu olduğunu kaydeden Çil, “ İnsanın kendini gerçekleştirme duygusunu ön planda tutarak insanı üzmeden kırmadan değerli olduğunu hissettirme duygusu ile zamana ve ihtiyaçlara cevap verebilen bir o kadar da geleneksel ve kültürel değerlerimizi pusula kabul etmiş iyilik yürüyüşünün başka adıdır 1 Tebessüm 1 Hayat. Amacımız Gebze’den bir değer çıkartarak ülke genelinde ses getirip topluma fayda sağlamak” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.