1 Mayıs, temsili olarak kutlanacak

Gebze 29.04.2020 - 21:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

1 Mayıs, temsili olarak kutlanacak

Gebze'de 1 Mayıs programları belli oldu. İşyerlerindeki kutlamalara ek, Gebze Sendikalar Birliği de temsili olarak Gebze Kent Meydanı'nda olacak. Gebze Sendikalar Birliğinin 1 Mayıs çağrısını değerlendiren Kaymakamlık, 1 Mayıs’ta Gebze Kent Meydanı’nda en fazla 20 kişiyle açıklama yapılmasına izin verildiğini açıkladı. Birleşik Metal-İş 2 No’lu Şube Başkanı Necmettin Aydın, "30 Nisan saat 13:00'de işyerlerinde birer saat iş bırakılacak. 1 Mayıs marşı eşliğinde bildirimiz okunacak ve saygı duruşunda bulunulacak. Sosyal medyayı ise daha etkin kullanarak taleplerimizi içeren mesajlarımızı ileteceğiz. Gebze Sendikalar Birliği olarak, Gebze Kent Meydanı’nda pandemi kurallarına uyularak, 30 Nisan günü işyerleriyle aynı saatte saat 13:00'de açıklamamızı yapacağız" dedi. BİLDİRİ VE AÇIKLAMALAR İŞ YERİNDE OKUNACAK Çelik-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Şerafettin Koç ise, "29 Nisan günü konfederasyonumuz Kocaeli merkezde açıklamada bulunacak. Bizler de 1 Mayıs günü bildirimizi ve açıklamalarımızı işyerlerinde temsilciler aracılığıyla okuyacağız" ifadelerini kullandı. Petrol-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Eyüp Akdemir, "1 Mayıs'ta çalışacak işyerlerimiz olursa 1 Mayıs günü, aksi takdirde 30 Nisan'da konfederasyonumuzun açıklamalarını işyerlerimizde okuyacağız. Ayrıca sosyal medya üzerinden görsellerimizi, taleplerimizi de yaygın biçimde dile getireceğiz" dedi.

Gebze'de 1 Mayıs programları belli oldu. İşyerlerindeki kutlamalara ek, Gebze Sendikalar Birliği de temsili olarak Gebze Kent Meydanı'nda olacak. Gebze Sendikalar Birliğinin 1 Mayıs çağrısını değerlendiren Kaymakamlık, 1 Mayıs’ta Gebze Kent Meydanı’nda en fazla 20 kişiyle açıklama yapılmasına izin verildiğini açıkladı. Birleşik Metal-İş 2 No’lu Şube Başkanı Necmettin Aydın, "30 Nisan saat 13:00'de işyerlerinde birer saat iş bırakılacak. 1 Mayıs marşı eşliğinde bildirimiz okunacak ve saygı duruşunda bulunulacak. Sosyal medyayı ise daha etkin kullanarak taleplerimizi içeren mesajlarımızı ileteceğiz. Gebze Sendikalar Birliği olarak, Gebze Kent Meydanı’nda pandemi kurallarına uyularak, 30 Nisan günü işyerleriyle aynı saatte saat 13:00'de açıklamamızı yapacağız" dedi.

BİLDİRİ VE AÇIKLAMALAR İŞ YERİNDE OKUNACAK

Çelik-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Şerafettin Koç ise, "29 Nisan günü konfederasyonumuz Kocaeli merkezde açıklamada bulunacak. Bizler de 1 Mayıs günü bildirimizi ve açıklamalarımızı işyerlerinde temsilciler aracılığıyla okuyacağız" ifadelerini kullandı. Petrol-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Eyüp Akdemir, "1 Mayıs'ta çalışacak işyerlerimiz olursa 1 Mayıs günü, aksi takdirde 30 Nisan'da konfederasyonumuzun açıklamalarını işyerlerimizde okuyacağız. Ayrıca sosyal medya üzerinden görsellerimizi, taleplerimizi de yaygın biçimde dile getireceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.