Bir umut bayram sonrasını bekliyorlar

Gebze 30.04.2020 - 12:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bir umut bayram sonrasını bekliyorlar

Gebze Bölgesindeki taksiciler, koronavirüs salgını nedeniyle doğal olarak mağdur olduklarını dile getirdi. Hem ülkemizi hem de dünyayı kasıp kavuran salgının etkilerinin birisi de ekonomik düzeyde oldu. Gebzeli taksiciler aylardır doğru düzgün iş yapamadıklarını ifade ettiler.  “Birkaç zamandır doğru düzgün iş alamıyoruz” diyen taksiciler “Eskisi gibi iş olmuyor. İşlerimiz ciddi oranda düştü. Dertli ve mağduruz. Ekmek parası yollardayız. Sağlığımız ile ekonomimiz arasında sıkıştık. Ne olacak belli değil. Bu anlamda yetkililerin bizleri görmelerini istiyoruz. İşlerimiz baya düştü. Dertliyiz, mağduruz. Şu sürecin bitmesi adına dua ediyoruz. Hem dünya hem ülkemiz büyük etki yaşıyor. İnşallah iyi olur, her şey düzelir” yorumunu yapıyorlar. YARIDAN DAHA FAZLA DÜŞÜŞ Şu ana kadar herhangi bir yardım ya da destek alamadıklarını kaydeden taksiciler “Üstelik hafta sonları sokağa çıkma yasağı oluyor. Hafta içinde de müşteri çok az sayıda. Bu durumda taksiciler olarak ciddi anlamda etkilendik. Ekonomik olarak zor ve kaygılı günler geçiriyoruz. Çoluk çocuk evde zor zamanlar yaşıyoruz. Eskiye oranla yarıdan fazla işlerimiz düştü. Bir umut bayram sonrasını bekliyoruz. Bayram sonrasında bir şeyler olur diye umut ediyoruz” diyorlar.

Gebze Bölgesindeki taksiciler, koronavirüs salgını nedeniyle doğal olarak mağdur olduklarını dile getirdi. Hem ülkemizi hem de dünyayı kasıp kavuran salgının etkilerinin birisi de ekonomik düzeyde oldu. Gebzeli taksiciler aylardır doğru düzgün iş yapamadıklarını ifade ettiler.

 “Birkaç zamandır doğru düzgün iş alamıyoruz” diyen taksiciler “Eskisi gibi iş olmuyor. İşlerimiz ciddi oranda düştü. Dertli ve mağduruz. Ekmek parası yollardayız. Sağlığımız ile ekonomimiz arasında sıkıştık. Ne olacak belli değil. Bu anlamda yetkililerin bizleri görmelerini istiyoruz. İşlerimiz baya düştü. Dertliyiz, mağduruz. Şu sürecin bitmesi adına dua ediyoruz. Hem dünya hem ülkemiz büyük etki yaşıyor. İnşallah iyi olur, her şey düzelir” yorumunu yapıyorlar.

YARIDAN DAHA FAZLA DÜŞÜŞ

Şu ana kadar herhangi bir yardım ya da destek alamadıklarını kaydeden taksiciler “Üstelik hafta sonları sokağa çıkma yasağı oluyor. Hafta içinde de müşteri çok az sayıda. Bu durumda taksiciler olarak ciddi anlamda etkilendik. Ekonomik olarak zor ve kaygılı günler geçiriyoruz. Çoluk çocuk evde zor zamanlar yaşıyoruz. Eskiye oranla yarıdan fazla işlerimiz düştü. Bir umut bayram sonrasını bekliyoruz. Bayram sonrasında bir şeyler olur diye umut ediyoruz” diyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.