Altun ve Işık’tan destek!

Gebze 30.04.2020 - 16:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Altun ve Işık’tan destek!

TGF (Türkiye Gazeteciler Federasyonu) Genel Sekreteri Levent Altun ve TGF delegesi Mesut Işık, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ın medya sektöründeki ortaklığına tam destek verdi. Hedef Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abbas Sır’a ortak olan ve Kulis Gazetesi’ni satın alan Nihat Yıldırım, medya sektöründe yayın hayatına 1 Nisan’da başladı. Medya sektörüne adım attığı günden bu yana dostları tarafından yalnız bırakılmayan Yıldırım ve Sır bugün birçok misafir ağırladı. Yeni iş ortaklığına desteklerini ileten TGF Genel Sekreteri Levent Altun ve TGF delegesi Mesut Işık, Yıldırım ve Sır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Medya sektöründe ikilinin ortaklarına tam destek verdiklerini beliren Altun ve Işık, “Gazetecilik zor zanaattır. Nihat Bey ve Abbas Bey’in birlikte güzel işler ortaya koyacaklarından şüphemiz yok” dedi. Yıldırım ve Sır ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

TGF (Türkiye Gazeteciler Federasyonu) Genel Sekreteri Levent Altun ve TGF delegesi Mesut Işık, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ın medya sektöründeki ortaklığına tam destek verdi.

Hedef Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abbas Sır’a ortak olan ve Kulis Gazetesi’ni satın alan Nihat Yıldırım, medya sektöründe yayın hayatına 1 Nisan’da başladı. Medya sektörüne adım attığı günden bu yana dostları tarafından yalnız bırakılmayan Yıldırım ve Sır bugün birçok misafir ağırladı. Yeni iş ortaklığına desteklerini ileten TGF Genel Sekreteri Levent Altun ve TGF delegesi Mesut Işık, Yıldırım ve Sır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Medya sektöründe ikilinin ortaklarına tam destek verdiklerini beliren Altun ve Işık, “Gazetecilik zor zanaattır. Nihat Bey ve Abbas Bey’in birlikte güzel işler ortaya koyacaklarından şüphemiz yok” dedi. Yıldırım ve Sır ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.