3 gündür yeni vaka yok..!

04.05.2020 - 16:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

3 gündür yeni vaka yok..!

Türkiye'nin Korona virüsle mücadele kapsamında alınan tedbirler sonuç vermeye başladı. Sivas Valiliği sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak kentte son 3 gündür korona virüs vakasına rastlanılmadığı duyuruldu. Valiliğin açıklamasında, "Halkımızın çoğunluğu tedbirlere uymakta. Son 3 gün içerisinde vaka olmaması da bunun en somut göstergesi. Normalleşme için sunduğunuz katkılardan dolayı tüm Sivas halkına teşekkür ediyoruz" denildi. Hafta sonları sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan iller arasında olmamasına rağmen tedbirlerin yoğun olarak uygulandığı Sivas'ta, bir süre önce de maske takılması zorunlu hale getirilmişti. 17 GÜNDÜR VAKA YOK Artvin’de, vaka sayısı sıfırlandı. Korona nedeniyle tedavi gören hastalar taburcu olurken, 17 gündür vakaya rastlanmadı. Kentte vatandaşlar zorunlu olmadıkça evlerinden dışarı çıkmazken, sokaklar neredeyse tamamen boşaldı. 5 KORONA HASTASI Toplamda 857 testin yapıldığı Artvin’de, vaka sayısı 39, hayatını kaybeden hasta sayısı ise 5 olarak belirlendi. Kentin Arhavi, Murgul ve Ardanuç ilçelerinde ise şu ana kadar koronavirüs tanısı konulmuş hasta bulunmuyor. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Artvin  Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Mehmet Ali Dündar, “Artvin, koronavirüs yönünden kendini sterilize etti, diyebiliriz.” dedi.       Ek alanı      

Türkiye'nin Korona virüsle mücadele kapsamında alınan tedbirler sonuç vermeye başladı.

Sivas Valiliği sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak kentte son 3 gündür korona virüs vakasına rastlanılmadığı duyuruldu. Valiliğin açıklamasında, "Halkımızın çoğunluğu tedbirlere uymakta. Son 3 gün içerisinde vaka olmaması da bunun en somut göstergesi. Normalleşme için sunduğunuz katkılardan dolayı tüm Sivas halkına teşekkür ediyoruz" denildi. Hafta sonları sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan iller arasında olmamasına rağmen tedbirlerin yoğun olarak uygulandığı Sivas'ta, bir süre önce de maske takılması zorunlu hale getirilmişti. 17 GÜNDÜR VAKA YOK Artvin’de, vaka sayısı sıfırlandı. Korona nedeniyle tedavi gören hastalar taburcu olurken, 17 gündür vakaya rastlanmadı. Kentte vatandaşlar zorunlu olmadıkça evlerinden dışarı çıkmazken, sokaklar neredeyse tamamen boşaldı.

5 KORONA HASTASI

Toplamda 857 testin yapıldığı Artvin’de, vaka sayısı 39, hayatını kaybeden hasta sayısı ise 5 olarak belirlendi. Kentin Arhavi, Murgul ve Ardanuç ilçelerinde ise şu ana kadar koronavirüs tanısı konulmuş hasta bulunmuyor. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Artvin  Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Mehmet Ali Dündar, “Artvin, koronavirüs yönünden kendini sterilize etti, diyebiliriz.” dedi.

 
 
 
Ek alanı
 
 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.