10 Mayıs Hava Durumu

Kocaeli 10.05.2020 - 10:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

10 Mayıs Hava Durumu

Hava durumu 10 Mayıs raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Yapılan son tahminlere Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar bekleniyor. Öte yandan yine yurdun doğu kesimlerinde yağışlı havanın gün içerisinde etkili olması beklenirken yurdun batı kesimlerinde ise güneşli ve parçalı bulutlu havanın etkili olması bekleniyor. Peki, bugün hava durumu nasıl? İşte, 10 Mayıs hava durumu raporu… Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunun yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak, akşam ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Ülkemiz genelinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor. Üç büyük şehirde ise hava durumu şu şekilde: İSTANBUL 11°C, 23°C Az bulutlu ve açık İZMİR 13°C, 28°C Az bulutlu ve açık ANKARA °C, 20°C Parçalı ve az bulutlu   Gebze, Kocaeli Pazar Güneşli   Paz 23° 13° Pzt 26° 14° Sal 28° 15° Çar 24° 13° Per 28° 16° Cum 26° 15° Cmt 27° 17°    

Hava durumu 10 Mayıs raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Yapılan son tahminlere Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar bekleniyor. Öte yandan yine yurdun doğu kesimlerinde yağışlı havanın gün içerisinde etkili olması beklenirken yurdun batı kesimlerinde ise güneşli ve parçalı bulutlu havanın etkili olması bekleniyor. Peki, bugün hava durumu nasıl? İşte, 10 Mayıs hava durumu raporu…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunun yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak, akşam ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Ülkemiz genelinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

Üç büyük şehirde ise hava durumu şu şekilde:

İSTANBUL 11°C, 23°C

Az bulutlu ve açık

İZMİR 13°C, 28°C

Az bulutlu ve açık

ANKARA °C, 20°C

Parçalı ve az bulutlu

 

Gebze, Kocaeli
Pazar
Güneşli

 

Paz
Güneşli
23°
13°
Pzt
Parçalı bulutlu
26°
14°
Sal
Güneşli
28°
15°
Çar
Güneşli
24°
13°
Per
Parçalı bulutlu
28°
16°
Cum
Parçalı bulutlu
26°
15°
Cmt
Parçalı bulutlu
27°
17°

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.