“Virüs, Camiye Mi Girecek?”

Gebze 11.05.2020 - 14:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Virüs, Camiye Mi Girecek?”

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu AVM’lerin açılmasına tepki göstererek, “AVM’ye girmeyen virüs, camiye mi girecek?” dedi. Corona virüs önlemleri kapsamında 21 Mart'ta kapatılan AVM'ler bugün tekrar açıldı. Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu ise AVM’lerin açılmasına tepki göstererek sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Osmanoğlu açıklamasında, “Normalleşme süreci başlıyor AVM’ler açılıyor. İnsanların bir arada bulunması artık sorun değilse, peki camiler neden ibadete kapalı? Yok bir arada bulunma hala tehlike oluşturuyorsa AVM’ler neden açılıyor?  AVM’ye girmeyen virüs, camiye mi girecek? Uygulamalarınız tutarlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu AVM’lerin açılmasına tepki göstererek, “AVM’ye girmeyen virüs, camiye mi girecek?” dedi.

Corona virüs önlemleri kapsamında 21 Mart'ta kapatılan AVM'ler bugün tekrar açıldı. Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu ise AVM’lerin açılmasına tepki göstererek sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Osmanoğlu açıklamasında, “Normalleşme süreci başlıyor AVM’ler açılıyor. İnsanların bir arada bulunması artık sorun değilse, peki camiler neden ibadete kapalı? Yok bir arada bulunma hala tehlike oluşturuyorsa AVM’ler neden açılıyor?  AVM’ye girmeyen virüs, camiye mi girecek? Uygulamalarınız tutarlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.