9 ilden korkutan corona virüs rakamları! Vaka sayısı alarmı...

Kocaeli 13.05.2020 - 13:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

9 ilden korkutan corona virüs rakamları! Vaka sayısı alarmı...

Kovid-19 tedbirleri büyükşehirlerde vaka sayılarını aşağı  çekerken anadolu’daki bazı şehirlerde rehavet endişelendiriyor. Özellikle dokuz ilde artan  vaka sayıları uzmanları tedirgin ediyor. İşte o iller... Virüsle mücadelede alınan tedbirler büyük şehirlerde vaka sayılarını aşağıya  çekerken, adanolu’da bazı şehirlerden endişelendiren haberler geldi.   2 Havaların ısınmasıyla evde izolasyonu gevşeten vatandaşlar, maske, sosyal mesafe gibi hayati tedbirleri de ihmal edince vaka sayıları arttı.   3 9 vakadan 450 vakaya  Alınan önlem ve uygulanan yasaklara rağmen vaka sayısının arttığı illerin başında batman geliyor. 3 nisan’da 9 olarak açıklanan vaka sayısı büyük bir artışla bu hafta 450’ye kadar yükseldi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.