19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

24 Mayıs Dolar ve Euro bugün ne kadar?

Ekonomi 24.05.2020 - 10:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

24 Mayıs Dolar ve Euro bugün ne kadar?

Dolar/TL, haftanın son işlem gününe düşüşle başladı. Bankalararası piyasada dün 10 Mayıs'tan bu yana ilk kez 6,15'in üzerini gören dolar/TL bugün 6,10'un altında işlem görüyor. Euro/TL 6,80'in üzerinde hareket ediyor.  Piyasalar ABD ile ilişkilere yönelik gelişmeleri yakından takip ediyor. Analistler, ticaret savaşı, jeopolitik riskler ve Brexit'e ilişkin haber akışının yatırımcılar tarafından yakından izleneceğini belirtiyor.  Analistler, teknik açıdan dolar/TL'de 6,15 seviyesinin önemli direnç, 6,10'un destek konumuna gelebileceğini ifade etti.

Dolar/TL, haftanın son işlem gününe düşüşle başladı.

Bankalararası piyasada dün 10 Mayıs'tan bu yana ilk kez 6,15'in üzerini gören dolar/TL bugün 6,10'un altında işlem görüyor.

Euro/TL 6,80'in üzerinde hareket ediyor. 

Piyasalar ABD ile ilişkilere yönelik gelişmeleri yakından takip ediyor.

Analistler, ticaret savaşı, jeopolitik riskler ve Brexit'e ilişkin haber akışının yatırımcılar tarafından yakından izleneceğini belirtiyor. 

Analistler, teknik açıdan dolar/TL'de 6,15 seviyesinin önemli direnç, 6,10'un destek konumuna gelebileceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.