İki Başkan Darıca’da buluştu!

Darıca 29.05.2020 - 11:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İki Başkan Darıca’da buluştu!

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a konuk oldu. İki başkan karşılıklı sohbet ederek fikir alışverişinde bulundular. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’den Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a sürpriz ziyaret geldi. Başkan Muzaffer Bıyık’a konuk olan Başkan Çiftçi, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. İki başkan karşılıklı sohbet ederek fikir alışverişinde bulundular.  İki belediye başkanının buluşmasında dostane ve güzel görüntüler yer alırken Kovid-19 salgınıyla mücadele ettiğimiz bu günlerde bu tablo alkış aldı. FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR Karşılıklı görüşerek fikir alışverişinde bulanan Çiftçi ve Bıyık, yarım saate yakın bir süre sohbet etti. Başkan Muzaffer Bıyık’a bundan sonraki süreç için başarılar dileyen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Muzaffer başkanımızın bundan sonraki dönem adına da başarılı olacağına eminim” yorumunu yaptı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise  “Bünyamin başkanımızın güzel ziyareti nedeniyle çok mutlu oldum, kendisine teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a konuk oldu. İki başkan karşılıklı sohbet ederek fikir alışverişinde bulundular.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’den Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a sürpriz ziyaret geldi. Başkan Muzaffer Bıyık’a konuk olan Başkan Çiftçi, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. İki başkan karşılıklı sohbet ederek fikir alışverişinde bulundular.  İki belediye başkanının buluşmasında dostane ve güzel görüntüler yer alırken Kovid-19 salgınıyla mücadele ettiğimiz bu günlerde bu tablo alkış aldı.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Karşılıklı görüşerek fikir alışverişinde bulanan Çiftçi ve Bıyık, yarım saate yakın bir süre sohbet etti. Başkan Muzaffer Bıyık’a bundan sonraki süreç için başarılar dileyen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Muzaffer başkanımızın bundan sonraki dönem adına da başarılı olacağına eminim” yorumunu yaptı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise  “Bünyamin başkanımızın güzel ziyareti nedeniyle çok mutlu oldum, kendisine teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.