Normalleşen Gebzeliler parkları pis bıraktı

Gebze 08.06.2020 - 13:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Normalleşen Gebzeliler parkları pis bıraktı

Gebze Osman Yılmaz Mahallesi’nde bulunan İsmail Bey Gaspıralı Parkı’nda oturan vatandaşlar parkı pis bıraktı. 1 Haziran’dan itibaren başlayan normalleşme sürecine Gebzeliler çok çabuk uyum sağladı. Normalleşenler kendilerini parkalara sahillere attı ancak çöplerini oturdukları alanlarda bıraktı. Çöplerin teslim olduğu parklardan biri de Gebze Osman Yılmaz Mahallesi’nde bulunan İsmail Bey Gaspıralı Parkı oldu. Sıcaktan bunalan, evden kendini dışarıya atan mahalle sakinleri parkta yedikleri yiyeceklerin çöplerini parkta bıraktılar. Parkın bu halini gören duyarlı vatandaşlar Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e seslenerek, “Normalleşme çok hızlı başladı sayın başkanım! Bir bunun aynı parkta geceleri fuhuş alkol alıp çevreyi rahatsız etme boyutları var” dediler. Güvenlik güçlerinden de fuhuş konusunda destek bekleyen duyarlı vatandaşlar Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekiplerini göreve davet etti.

Gebze Osman Yılmaz Mahallesi’nde bulunan İsmail Bey Gaspıralı Parkı’nda oturan vatandaşlar parkı pis bıraktı.

1 Haziran’dan itibaren başlayan normalleşme sürecine Gebzeliler çok çabuk uyum sağladı. Normalleşenler kendilerini parkalara sahillere attı ancak çöplerini oturdukları alanlarda bıraktı. Çöplerin teslim olduğu parklardan biri de Gebze Osman Yılmaz Mahallesi’nde bulunan İsmail Bey Gaspıralı Parkı oldu. Sıcaktan bunalan, evden kendini dışarıya atan mahalle sakinleri parkta yedikleri yiyeceklerin çöplerini parkta bıraktılar. Parkın bu halini gören duyarlı vatandaşlar Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e seslenerek, “Normalleşme çok hızlı başladı sayın başkanım! Bir bunun aynı parkta geceleri fuhuş alkol alıp çevreyi rahatsız etme boyutları var” dediler. Güvenlik güçlerinden de fuhuş konusunda destek bekleyen duyarlı vatandaşlar Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekiplerini göreve davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.