19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Korona halayı!

Gebze 08.06.2020 - 14:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Korona halayı!

Gebze’de korona virüs nedeniyle önlemler üst seviyeye çıkarılmışken, Gebze’de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Gebze’de yasak olmasına rağmen asker eğlencesi yapan onlarca vatandaşlar, sosyal mesafe kuralını hiçe sayarak Gebze Terminal’inde oyunlar oynadı, halaylar çekti. Henüz İzmir’deki görüntüler hafızalardan silinmemişken Gebze’de de benzer görüntüler yaşanması vatandaşları şoke etti. Asker eğlencesine katılanlar şarkılar ile eğlendi. Halayların çekildiği, horonların tepildiği asker eğlencesi ise bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından anbean kaydedildi. Sosyal mesafenin hiçe sayıldığı o anlar görüntülerle gözler önüne serildi. İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Gebze’de korona virüs nedeniyle önlemler üst seviyeye çıkarılmışken, Gebze’de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

Gebze’de yasak olmasına rağmen asker eğlencesi yapan onlarca vatandaşlar, sosyal mesafe kuralını hiçe sayarak Gebze Terminal’inde oyunlar oynadı, halaylar çekti. Henüz İzmir’deki görüntüler hafızalardan silinmemişken Gebze’de de benzer görüntüler yaşanması vatandaşları şoke etti. Asker eğlencesine katılanlar şarkılar ile eğlendi. Halayların çekildiği, horonların tepildiği asker eğlencesi ise bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından anbean kaydedildi. Sosyal mesafenin hiçe sayıldığı o anlar görüntülerle gözler önüne serildi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.