Gebze’ye T.C. ibaresi resmen eklendi!

Gebze 09.06.2020 - 12:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’ye T.C. ibaresi resmen eklendi!

İyi Parti Gebze Belediye Meclis Üyesi Birol Elüstü’nün önergesi olan ‘Gebze Belediye binasına T.C. ibaresi eklenmesi’ kabul edildi. İYİ Partili, Gebze Belediyesi meclis üyesi Birol Elüstü’nün verdiği önerge geçtiğimiz ay kabul edilmişti.  Elüstü’nün önergesinin kabul edilmesi üzerine bugün Gebze Belediyesi’ne T.C. ibaresi resmen eklendi. İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz yıldız da konu ile alakalalı bir açıklamada bulundu. Yıldız açıklamasında, “İYİ Parti Belediye Meclis Üyemiz Sn. Birol Elüstü’nün “Gebze Belediye binasınında bulunan ünvan tabelalarının ön kısmına T.C. ibaresi eklenmesi” konulu verdiği önerge Gebze Belediye Başkanlığı’nca kabul edilerek belediye tabelasına T.C. ibaresi eklenmiştir. UNUTTURULMAYA ÇALIŞAN DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ Türkiye Cumhuriyeti Devleti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri ışığında İYİ Parti Kocaeli il ve ilçe yönetimleri ve meclis üyelerimizle birlikte unutturulmaya çalışan tüm değerlerimize sahip çıkarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.  

İyi Parti Gebze Belediye Meclis Üyesi Birol Elüstü’nün önergesi olan ‘Gebze Belediye binasına T.C. ibaresi eklenmesi’ kabul edildi.

İYİ Partili, Gebze Belediyesi meclis üyesi Birol Elüstü’nün verdiği önerge geçtiğimiz ay kabul edilmişti.  Elüstü’nün önergesinin kabul edilmesi üzerine bugün Gebze Belediyesi’ne T.C. ibaresi resmen eklendi. İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz yıldız da konu ile alakalalı bir açıklamada bulundu. Yıldız açıklamasında, “İYİ Parti Belediye Meclis Üyemiz Sn. Birol Elüstü’nün “Gebze Belediye binasınında bulunan ünvan tabelalarının ön kısmına T.C. ibaresi eklenmesi” konulu verdiği önerge Gebze Belediye Başkanlığı’nca kabul edilerek belediye tabelasına T.C. ibaresi eklenmiştir.

UNUTTURULMAYA ÇALIŞAN DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri ışığında İYİ Parti Kocaeli il ve ilçe yönetimleri ve meclis üyelerimizle birlikte unutturulmaya çalışan tüm değerlerimize sahip çıkarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.