Gebze’de trajikomik görüntü

Gebze 09.06.2020 - 13:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de trajikomik görüntü

Gebze’de market alışverişinden dönen bir Suriyeli maskeyi ağzına değil, kafasına takması vatandaşların tepkisine neden oldu. Gebze’de geçtiğimiz gün ilginç bir olay yaşandı. Gebze Yeni Bağdat Caddesi üzerinde yürüyen bir Suriyeli maskeyi ağzına değil, kafasına taktı. Korona virüsten değil, güneşten korunmak isteyen Suriyeliyi Gebzeli duyarlı vatandaşlar uyardı. Tüm uyarılara rağmen maskesini ağzına takmayan Suriyeli hızla bulunduğu yerden uzaklaştı. DENETİMLER SIKILAŞTIRILSIN Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, “Virüs, ağız ve burun yoluyla bulaşıyor. Ağız veya burun açık kalırsa, maske takmış ama gözümüzü gerçeğe kapatmış oluruz” uyarısını hatırlatan vatandaşlar yetkililerden denetimleri sıkılaştırmasını istedi.

Gebze’de market alışverişinden dönen bir Suriyeli maskeyi ağzına değil, kafasına takması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Gebze’de geçtiğimiz gün ilginç bir olay yaşandı. Gebze Yeni Bağdat Caddesi üzerinde yürüyen bir Suriyeli maskeyi ağzına değil, kafasına taktı. Korona virüsten değil, güneşten korunmak isteyen Suriyeliyi Gebzeli duyarlı vatandaşlar uyardı. Tüm uyarılara rağmen maskesini ağzına takmayan Suriyeli hızla bulunduğu yerden uzaklaştı.

DENETİMLER SIKILAŞTIRILSIN

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, “Virüs, ağız ve burun yoluyla bulaşıyor. Ağız veya burun açık kalırsa, maske takmış ama gözümüzü gerçeğe kapatmış oluruz” uyarısını hatırlatan vatandaşlar yetkililerden denetimleri sıkılaştırmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.