19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzeli başkanlara çağrı!

Gebze 09.06.2020 - 16:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzeli başkanlara çağrı!

TMMOB Gebze Mimarlar Odası Temsilciliği Başkanı Cenk Elgin Gebze Bölgesi belediye başkanlarına çağrıda bulundu. Elgin, “Gebze ve Çayırova bölgelerimizde yapılacak olan projelerde de odamıza görüş sorulmasını bekliyoruz” dedi. Daha önce TMMOB Gebze İnşat Mühendisleri Odası Ahmet Kadı’nın belediye başkanlarına yaptığı koordineli çalışma çağrısını TMMOB Gebze Mimarlar Odası Temsilciliği Başkanı Cenk Elgin de yaptı. Elgin bölgede yapılacak olan projelerde TMMOB Gebze Mimarlar Odası’nda bulunan mimarlardan da görüş alınmasını istedi. Elgin, “Gebze ve Çayırova bölgelerimizde yapılacak olan projelerde de odamıza görüş sorulmasını bekliyoruz. Özellikle Hünkar Çayırı ve Çayırova’daki Kent Meydanı bölgemiz için mutlaka görüş alınması gereken projeler. Mimarlar Odası olarak bizler her zaman katkı sağlamaya hazırız” dedi.

TMMOB Gebze Mimarlar Odası Temsilciliği Başkanı Cenk Elgin Gebze Bölgesi belediye başkanlarına çağrıda bulundu. Elgin, “Gebze ve Çayırova bölgelerimizde yapılacak olan projelerde de odamıza görüş sorulmasını bekliyoruz” dedi.

Daha önce TMMOB Gebze İnşat Mühendisleri Odası Ahmet Kadı’nın belediye başkanlarına yaptığı koordineli çalışma çağrısını TMMOB Gebze Mimarlar Odası Temsilciliği Başkanı Cenk Elgin de yaptı. Elgin bölgede yapılacak olan projelerde TMMOB Gebze Mimarlar Odası’nda bulunan mimarlardan da görüş alınmasını istedi. Elgin, “Gebze ve Çayırova bölgelerimizde yapılacak olan projelerde de odamıza görüş sorulmasını bekliyoruz. Özellikle Hünkar Çayırı ve Çayırova’daki Kent Meydanı bölgemiz için mutlaka görüş alınması gereken projeler. Mimarlar Odası olarak bizler her zaman katkı sağlamaya hazırız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.