Kocaeli’de şezlong ne kadar?

Kocaeli 10.06.2020 - 17:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kocaeli’de şezlong ne kadar?

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Kocaeli sahillerinde şezlong fiyatının 10 TL olduğunu açıkladı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bugün Kandıra Cebeci Halk Plajı’nda basın açıklaması düzenledi. Açıklamada şezlong fiyatları hakkında da bilgi veren Büyükakın şu sözleri kaydetti: “Şezlonglar pandemiye karşı tedbirlere yönelik sosyal mesafe kuralına uyarılarak yerleştirildi. Fiyatları da 10 TL olacak. Bizim tüm tedbirlerimiz hazır. 6 zodyak botumuz, 13 jetskimiz. Bu yazı da hiç can kaybı olmadan geçirmeyi düşünüyoruz.”  

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Kocaeli sahillerinde şezlong fiyatının 10 TL olduğunu açıkladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bugün Kandıra Cebeci Halk Plajı’nda basın açıklaması düzenledi. Açıklamada şezlong fiyatları hakkında da bilgi veren Büyükakın şu sözleri kaydetti: “Şezlonglar pandemiye karşı tedbirlere yönelik sosyal mesafe kuralına uyarılarak yerleştirildi. Fiyatları da 10 TL olacak. Bizim tüm tedbirlerimiz hazır. 6 zodyak botumuz, 13 jetskimiz. Bu yazı da hiç can kaybı olmadan geçirmeyi düşünüyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.