Davutoğlu Metal ilk ihracatını yaptı

Gebze 11.06.2020 - 14:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Davutoğlu Metal ilk ihracatını yaptı

Davutoğlu Metal Genel Müdürü Can Sönmez, “Covid-19 sürecinde yurtdışı ile işlerimiz 3 ay tamamen durmuştu. 1 Haziran’dan itibaren başlayan normalleşme süreci ile yurtdışına da ilk ihracatımızı yaptık” dedi. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, Davutoğlu Metal Genel Müdürü Can Sönmez’e ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Yıldırım, “Sizin gibi bölgemize katkı sağlayan iş insanlarına çok ihtiyacımız var. Daha çok destek olmalısınız. Gebze Bölgesini daha ileri nasıl taşırız bunlar için çaba sarf etmelisiniz. Bünyemizdeki Hedef Gazetesi ve Gebze Hürses Gazetesi Basın İlan Kurumu’na bağlı, denetlenen gazeteler olarak sizlere destek vermek için Ümit Medya olarak elimizden geleni yapacağız. İşlerinizde başarılar diliyoruz” diye konuştu. İLK İHRACATIMIZI YAPTIK Yıldırım’ın ardından ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Davutoğlu Metal Genel Müdürü Can Sönmez konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Aralık 2005’de Davutoğlu Metal olarak kurulan firmamızın ana faaliyet alanı endüstriyel ve inşaat demirlerinin toptan satışını yapıyoruz. Bunun yanı sıra firmamız müşterilerin talepleri doğrultusunda çelik hasır, kangal (filmaşin) demir, profil, köşebent, lama, vb. ürünleri de karşılıyor. Sektörde olan deneyimine çalışma disiplinini de ekleyen Davutoğlu Metal iş ahlakından ödün vermeden ve her geçen gün daha iyisini yapabilme azmi ve anlayışı içinde. Covid-19 sürecinde yurtdışı ile işlerimiz 3 ay tamamen durmuştu. Yurtiçinde müşterilerimiz belliydi ve bu süreçten çok kötü etkilenmedik. 1 Haziran’dan itibaren başlayan normalleşme süreci ile yurtdışına da ilk ihracatımızı yaptık.  VEFA BORCU UNUTULMASIN Gebzeli sanayiciler, iş insanları olarak Gebze’de kazanıyorsak, Gebze’de harcamalıyız ve yatırım yapmalıyız. Gebze içyapısı olarak taleplerini dile getiremiyor. Gebze Sanayisi Türkiye’ye hakim bir sanayi. Ama halen Gebze’de işsizler var. Demek ki gençler kendilerini sanayicilere anlatamıyor. Burada kazanan sanayiciler önce Gebze’den işçi çalıştırsın, önce bölgemiz kalkınsın. Bunları anlatmalıyız ki Gebze bir yerlere gelebilsin. Doğru noktaları ve eksikleri iyi anlatabilmek lazım. Ne İstanbul Gebze’den vazgeçiyor ne de Kocaeli. Gebze’den siyasi olarak yüksek bir yerlere gelenler Gebze’nin ona kazandırdıklarını unutmadan, vefa borcunu ödemek adına bu bölge için çalışmalı.”

Davutoğlu Metal Genel Müdürü Can Sönmez, “Covid-19 sürecinde yurtdışı ile işlerimiz 3 ay tamamen durmuştu. 1 Haziran’dan itibaren başlayan normalleşme süreci ile yurtdışına da ilk ihracatımızı yaptık” dedi.

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, Davutoğlu Metal Genel Müdürü Can Sönmez’e ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Yıldırım, “Sizin gibi bölgemize katkı sağlayan iş insanlarına çok ihtiyacımız var. Daha çok destek olmalısınız. Gebze Bölgesini daha ileri nasıl taşırız bunlar için çaba sarf etmelisiniz. Bünyemizdeki Hedef Gazetesi ve Gebze Hürses Gazetesi Basın İlan Kurumu’na bağlı, denetlenen gazeteler olarak sizlere destek vermek için Ümit Medya olarak elimizden geleni yapacağız. İşlerinizde başarılar diliyoruz” diye konuştu.

İLK İHRACATIMIZI YAPTIK

Yıldırım’ın ardından ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Davutoğlu Metal Genel Müdürü Can Sönmez konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Aralık 2005’de Davutoğlu Metal olarak kurulan firmamızın ana faaliyet alanı endüstriyel ve inşaat demirlerinin toptan satışını yapıyoruz. Bunun yanı sıra firmamız müşterilerin talepleri doğrultusunda çelik hasır, kangal (filmaşin) demir, profil, köşebent, lama, vb. ürünleri de karşılıyor. Sektörde olan deneyimine çalışma disiplinini de ekleyen Davutoğlu Metal iş ahlakından ödün vermeden ve her geçen gün daha iyisini yapabilme azmi ve anlayışı içinde. Covid-19 sürecinde yurtdışı ile işlerimiz 3 ay tamamen durmuştu. Yurtiçinde müşterilerimiz belliydi ve bu süreçten çok kötü etkilenmedik. 1 Haziran’dan itibaren başlayan normalleşme süreci ile yurtdışına da ilk ihracatımızı yaptık. 

VEFA BORCU UNUTULMASIN

Gebzeli sanayiciler, iş insanları olarak Gebze’de kazanıyorsak, Gebze’de harcamalıyız ve yatırım yapmalıyız. Gebze içyapısı olarak taleplerini dile getiremiyor. Gebze Sanayisi Türkiye’ye hakim bir sanayi. Ama halen Gebze’de işsizler var. Demek ki gençler kendilerini sanayicilere anlatamıyor. Burada kazanan sanayiciler önce Gebze’den işçi çalıştırsın, önce bölgemiz kalkınsın. Bunları anlatmalıyız ki Gebze bir yerlere gelebilsin. Doğru noktaları ve eksikleri iyi anlatabilmek lazım. Ne İstanbul Gebze’den vazgeçiyor ne de Kocaeli. Gebze’den siyasi olarak yüksek bir yerlere gelenler Gebze’nin ona kazandırdıklarını unutmadan, vefa borcunu ödemek adına bu bölge için çalışmalı.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.