19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Höbek, Erdoğan'ın yolunda

Gebze 12.06.2020 - 11:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Höbek, Erdoğan'ın yolunda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son günlerde açtığı şehir hastanelerinin yolundan giden ve sağlık turizmine önem veren Dr. Hakan Höbek Merkez prime hastanesini açtı. Sağlık sektörünün öncü isimlerinden olan Dr. Hakan Höbek, bugün Mutlukent’te Merkez Prime Hastanesi’nin açılışını gerçekleştirdi. 27 bin metrekarede 14 katı bulunan hastanede 150 yatak kapasitesi bulunuyor. 60 poliklinik bulunan binada 1,5 Tesla Mr Cihazı ile ileri teknoloji kullanıldı. Başlı başına bir göz hastanesi olabilecek göz polikliniği bulunan hastanede 7 ameliyathane Ve 1.400 m2 spa wellness-fitness alanı var. GÜVENLE BUGÜNE TAŞINDIK Açılışta konuşan Merkez Prime Kurucusu ve Başhekimi Dr. Hakan Höbek, “Biz 2002 yılında merkez hastanesini açtığımızda hastane seviyemiz üst seviyedeydi. Hasta yoğunluğu çok olduğunda bizim binamız yetmemeye başladı. Gerek hekimlerimizin nitelikleri, gerek sizlerin güveni bizler bugüne taşıdı. Artık sağlık sistemi de insanların beklentileri de değişiyor. PANDEMİ KATI İLAN ETTİK Ülkemizin sağlık turizmi ile alakalı planları var. Korona sürecinde gördük ki ülkemiz sağlık sektöründe çok ileri seviyede. Bizde hastanemizin bir katını pandemi katı ilan ederek bu süreçte günde 17 vatandaşımıza hizmet verdik. Şu anda Türkiye’de lazer göz kusurlarını düzelten 5 alet var. 5. bizde. Biz bu hizmetlerin hepsini düşünerek, bir emek verilerek burası yapıldı. 28 YILLIK TECRÜBE Ben 28 yıllık tecrübemle bir hastanın en iyi nasıl hizmet alacağını düşünerek mimarlarla birlikte çalıştık. Kadınlara özel ameliyathanemizle hastaların hekim seçme hakkına ve mahremiyetine saygı duyuyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son günlerde açtığı şehir hastanelerinin yolundan giden ve sağlık turizmine önem veren Dr. Hakan Höbek Merkez prime hastanesini açtı.

Sağlık sektörünün öncü isimlerinden olan Dr. Hakan Höbek, bugün Mutlukent’te Merkez Prime Hastanesi’nin açılışını gerçekleştirdi. 27 bin metrekarede 14 katı bulunan hastanede 150 yatak kapasitesi bulunuyor. 60 poliklinik bulunan binada 1,5 Tesla Mr Cihazı ile ileri teknoloji kullanıldı. Başlı başına bir göz hastanesi olabilecek göz polikliniği bulunan hastanede 7 ameliyathane Ve 1.400 m2 spa wellness-fitness alanı var.

GÜVENLE BUGÜNE TAŞINDIK

Açılışta konuşan Merkez Prime Kurucusu ve Başhekimi Dr. Hakan Höbek, “Biz 2002 yılında merkez hastanesini açtığımızda hastane seviyemiz üst seviyedeydi. Hasta yoğunluğu çok olduğunda bizim binamız yetmemeye başladı. Gerek hekimlerimizin nitelikleri, gerek sizlerin güveni bizler bugüne taşıdı. Artık sağlık sistemi de insanların beklentileri de değişiyor.

PANDEMİ KATI İLAN ETTİK

Ülkemizin sağlık turizmi ile alakalı planları var. Korona sürecinde gördük ki ülkemiz sağlık sektöründe çok ileri seviyede. Bizde hastanemizin bir katını pandemi katı ilan ederek bu süreçte günde 17 vatandaşımıza hizmet verdik. Şu anda Türkiye’de lazer göz kusurlarını düzelten 5 alet var. 5. bizde. Biz bu hizmetlerin hepsini düşünerek, bir emek verilerek burası yapıldı.

28 YILLIK TECRÜBE

Ben 28 yıllık tecrübemle bir hastanın en iyi nasıl hizmet alacağını düşünerek mimarlarla birlikte çalıştık. Kadınlara özel ameliyathanemizle hastaların hekim seçme hakkına ve mahremiyetine saygı duyuyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.