Özveri ile çalışan Türk Jandarma Teşkilatını kutluyorum!

Gebze 12.06.2020 - 12:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Özveri ile çalışan Türk Jandarma Teşkilatını kutluyorum!

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım Türk Jandarma Teşkilatının 181. kuruluş yıldönümünü kutladı. Jandarma Teşkilatının milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olduğunu belirten Yıldırım, “Ülkemizin her yanında bu yüksek ruh ve şuurla görevlerini yerine getiren Jandarma teşkilatımızın gösterdiği büyük fedakarlık ve ulaştığı başarılar her türlü takdirin üstündedir. Bu vesile ile Türk Jandarma Teşkilatının 181. kuruluş yıldönümünü kutluyorum.” dedi.   Türk Jandarma Teşkilatının 181. kuruluş yıldönümünü kutladı. Jandarma Teşkilatının milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olduğunu belirten Yıldırım, konuyla ilgili açıklama yaparak, “Milletimizin huzur ve güvenliğini temin etmek adına mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir fedakarlık ve özveriyle hizmet veren Jandarma Teşkilatımız, vatan sevgisi, iyi eğitimli personeli, modern donanımı, disiplini ve kabiliyetiyle daima takdiri hak etmiş, aynı zamanda hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere bağlılığıyla da milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olmayı başarmıştır. Ülkemizin her yanında bu yüksek ruh ve şuurla görevlerini yerine getiren Jandarma teşkilatımızın gösterdiği büyük fedakarlık ve ulaştığı başarılar her türlü takdirin üstündedir.” dedi.   “GEBZE BÖLGESİ’NDE CANLA BAŞLA GÖREV YAPAN EKİPLERİMİZİ KUTLUYORUM” Gebze Bölgemizde ve İlimizde de, halkımızın huzur ve güvenliği için canla başla görev yapan İl Jandarma Komutanlığımızda görevli 1400 kişilik kolluk gücümüzün her birini ayrı ayrı kutluyor, üstün başarılarının devamını diliyorum.” diyerek sözlerini sürdüren Yıldırım, “Bu duygu ve düşüncelerle; tarihi şan ve şereflerle dolu Türk Jandarma Teşkilatımızın 181. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan, bayrak ve sancak uğruna şahadet mertebesine ulaşmış şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnetle anıyor, aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerine ve yakınlarına, görevde bulunan teşkilat mensuplarına da sağlık ve mutluluk diliyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım Türk Jandarma Teşkilatının 181. kuruluş yıldönümünü kutladı. Jandarma Teşkilatının milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olduğunu belirten Yıldırım, “Ülkemizin her yanında bu yüksek ruh ve şuurla görevlerini yerine getiren Jandarma teşkilatımızın gösterdiği büyük fedakarlık ve ulaştığı başarılar her türlü takdirin üstündedir. Bu vesile ile Türk Jandarma Teşkilatının 181. kuruluş yıldönümünü kutluyorum.” dedi.

 

Türk Jandarma Teşkilatının 181. kuruluş yıldönümünü kutladı. Jandarma Teşkilatının milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olduğunu belirten Yıldırım, konuyla ilgili açıklama yaparak, “Milletimizin huzur ve güvenliğini temin etmek adına mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir fedakarlık ve özveriyle hizmet veren Jandarma Teşkilatımız, vatan sevgisi, iyi eğitimli personeli, modern donanımı, disiplini ve kabiliyetiyle daima takdiri hak etmiş, aynı zamanda hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere bağlılığıyla da milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olmayı başarmıştır. Ülkemizin her yanında bu yüksek ruh ve şuurla görevlerini yerine getiren Jandarma teşkilatımızın gösterdiği büyük fedakarlık ve ulaştığı başarılar her türlü takdirin üstündedir.” dedi.

 

“GEBZE BÖLGESİ’NDE CANLA BAŞLA GÖREV YAPAN EKİPLERİMİZİ KUTLUYORUM”

Gebze Bölgemizde ve İlimizde de, halkımızın huzur ve güvenliği için canla başla görev yapan İl Jandarma Komutanlığımızda görevli 1400 kişilik kolluk gücümüzün her birini ayrı ayrı kutluyor, üstün başarılarının devamını diliyorum.” diyerek sözlerini sürdüren Yıldırım, “Bu duygu ve düşüncelerle; tarihi şan ve şereflerle dolu Türk Jandarma Teşkilatımızın 181. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan, bayrak ve sancak uğruna şahadet mertebesine ulaşmış şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnetle anıyor, aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerine ve yakınlarına, görevde bulunan teşkilat mensuplarına da sağlık ve mutluluk diliyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.